Laatusuklaa

KULTASUKLAA Suklaalevyraadissa

Kultasuklaa marmori valkosuklaa / maitosuklaa
Tuotteen Kultasuklaa marmori valkosuklaa / maitosuklaa valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Kultasuklaa -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Tuotannosta poistuneet, Valkosuklaiset.
 

Jari 31.07.2009
Ulkonäöltään ei kyllä muistuta suklaata. Noh, eipä maistu edes suklaa vaan kitkerän makuinen valkosuklaa. Paha jälkimaku. Voisin sanoa, karmea pala.

Jarkko 31.07.2009
Erikoisen kaunista marmorikuvioitua suklaata. Kuviointi menee levyssä ihan läpi saakka. Jotenkin minulla tuli jo värityksestä mieleen, että tässä saattaa olla nougatia valkosuklaan kaverina ja niinpä taitaa ollakin. En edelleenkään nougatista kauheasti innostu, mutta tässä valkosuklaa hieman hillitsee nougatin pähkinämäisyyttä. Valkosuklaan perusmakukin pääsee ajoittain esille. Erittäin (liian) makeaa suklaata, jolle kuitenkin varmasti löytyy ottajia. Söisinpä varmaan itsekin, jos toiste eteen sattuisi.

Päivi 31.07.2009
Erikoisen värinen suklaa, maito- ja valkosuklaata sekoitettu toisiinsa. Miellyttävä ulkonäkö. Tuoksuu cappuccinolle. Maku on hieno sekoitus maito- ja valkosuklaata. Täydellinen nautinto. Jälkimaku säilyy.

Vappu 05.07.2009
Marmoroitua valkoista suklaata. Marmoroinnissa käytetty hasselpähkinänougatin makuista maitosuklaata. Kaunis ja houkutteleva ulkoasu. Toteutus oli kuitenkin pieni pettymys, sillä nougatin makua sai hakemalla hakea. Makea ja vaniljainen valkosuklaa dominoi tässä kombinaatiossa mielestäni aivan liikaa. Enemmän ruskeaa osuutta, niin arvosana hyppäisi ainakin yhden pykälän ylöspäin.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani