Laatusuklaa

KULTASUKLAA Suklaalevyraadissa

Kultasuklaa kuningatar valkosuklaa
Tuotteen Kultasuklaa kuningatar valkosuklaa valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,67 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Kultasuklaa -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Tuotannosta poistuneet, Valkosuklaiset.
 

Päivi 31.07.2009
Valkoinen suklaa, jossa on punaisia ja sinisiä sattumia. Tuoksuu ja maistuu marjaiselle. Makea maku, marjat ovat vadelmaa, koska niiden kivet osuu hampaisiin. Mustikkaa on myös mukana. Liian makea kokonaisuus.

Jari 31.07.2009
Valkoinen palanen, jotakin marjoja seassa. Makuvivahteita tulee suuhun paljon. Palanen suli liian nopeasti. Ovelan makuinen jälkimaku. Ei tämä pahaa ole. Mukiinmenevä ja makeahko.

Jarkko 31.07.2009
Tätä yhdistelmää olen odottanut juuri Kultasuklaalta kuin kuuta nousevaa. Kuningatar-sekoitus on valkosuklaata, jossa runsaasti kuivattua vadelmaa ja jonkin verran mustikkaa. Yhdessä valkosuklaan kanssa marjoista muodostuu herkullinen kokonaisuus ja marjojen maut peittävät (kuin pisteenä iin päällä) valkosuklaan pienet ja yleiset negatiiviset ominaisuudet (lateksimainen maku ja sokerisuus). Jos tästä heikkouksia yrittäisi etsiä, niin... se olisi ajan haaskausta.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani