Laatusuklaa

KULTASUKLAA Suklaalevyraadissa

Kultasuklaa marmori mansikka valkosuklaa / tummasuklaa
Tuotteen Kultasuklaa marmori mansikka valkosuklaa / tummasuklaa valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,57 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Kultasuklaa -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Valkosuklaiset.
 

Katja Ke 03.01.2015
Kauniisti päältä kauttaaltaan vaaleanpunaisella marmoroitu pala tummahkoa suklaata. Tuoksussa lapsuudesta tuttua mansikkaesanssin makua. Suklaa on pehmeää ja lähtee heti sulamaan suussa. Maku on todella sokerinen ja vetisen mieto. Pettymys, vaikka tämä sinällään ihan ok makeannälkään onkin.

Jarkko 29.08.2009
Hauskan näköistä marmorikuvioista suklaata, jossa osa suklaasta on ihan pinkkiä. Tuoksu on aika mieto, mutta maussa tunnistaa kyllä heti mansikan, aikalailla saman jota mansikka-eskimoissa on. Mansikkaa ei kuitenkaan ole mukana palasina, vaan liekö jauheena tai muussa muodssa sekoitettu valkosuklaaseen? Suklaa (siis se ei-pinkki osuus) maistuu tummahkolta. Maku on kaksijakoinen: Mansikkainen osuus on herkkua, mutta tumma suklaa, jonka maku lopuksi jää suuhun, on melko karvas. Kokonaisuutena tämä on tuote jota syö ihan irvistelemättä, mutta joka ei ensimmäisenä kaupasta tartu käsiin.

Päivi 29.08.2009
Wow! Kivanvärinen, maitosuklaata ja jotakin vaaleanpunaista sekoitettuna yhteen. Voimakas marjainen maku tulee heti ja yhdistettynä suklaaseen maku on todellinen nautinto. Aika makeaa kuitenkin. Jälkimaku on hivenen pistävä.

Rami 29.08.2009
Mansikkajätskiä! (eskimo) Näytti ällöttävän makealta / keinotekoiselta, mutta maistui yllättävän hyvältä.

Susanna K 29.08.2009
Suklaassa hauska marmorikuvioitu pinta. Tuoksuu ja maistuu mansikalle. Todella pehmeää ja samettista. Maitosuklaan oma maku täydentää kokonaisuutta kaikinpuolin, hyvä yhdistelmä.

Minna R 29.08.2009
Ulkonäkö ihan mielenkiintoinen, tuo mieleen vesivärit. Suklaa ja marjanmaku sopivassa suhteessa sekoittuvat, sopivan pehmeä ja kuitenkin samaan aikaan kirpeä. Voisi syödä useamman palan mutta ei enempää.

Hanna P 29.08.2009
Ihanan näköisiä vaaleanpunaisen ja ruskean värisellä suklaalla marmoriraidoitettuja (maitosuklaita) siis tummaahan se oli. Maku selkeän mansikkainen ja makea. Maitosuklaa varsin pehmeän makuista, mutta sopii hyvin mansikan makuun. Ihanan herkullinen ja makea kesämaku, joka saa tuo kesäisen mansikkakakun tai mansikkapehmiksen…hyvin mukavien mietteiden suklaa siis.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani