Laatusuklaa

KULTASUKLAA Suklaalevyraadissa

Kultasuklaa toffee maitosuklaa
Tuotteen Kultasuklaa toffee maitosuklaa valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,27 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Kultasuklaa -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Tuotannosta poistuneet.
 

Marika 01.09.2011
Oikein passelia perusmaitosuklaata, jonka taittaa jokin intensiivinen lisuke. Tulee mieleen jokin makea likööri, vaikka sitä tuskin tässä on haettu. Ilman lisuketta suklaa voisi olla tylsähköä, mutta nyt se menee mukavasti.

Miriam 31.08.2011
Tuttua Kultasuklaan maitosuklaata. Joukossa maistuu toffee, muttei erotu suussa. Perinteisen makeaa, muttei mitenkään erityistä.

Sanni 28.08.2011
Maitosuklaata, jossa vivahdus toffeen makua, joukossa sitkeitä toffeepaloja. Jälkimaku miellyttävä toffee. Todella hyvää, pieni miinus sitkeästä rakenteesta.

Oskari 25.08.2011
Kultasuklaata ja hyvää? Outoa, tämähän on oikeasti nannaa! Tobleronen ja Mars-patukan sekoitus. Tätä voisi syödä enemmänkin.

Nina M 24.10.2010
Tuoksu ja maku toffeemainen ja melkoisen makea. Rakenne on todella möykkyinen ja karhea. Ei mikään parhain tai pahinkaan toffeesuklaa, mutta en itse valitsis tätä, jos tajolla olisi muita vastaavia.

Hannu S 22.10.2010
Toffeen maku tuotteessa on runsahko ja jälkimaku säilyy suussa hetkisen verran. Suklaan maku on verralti erilaista, mitä esimerkiksi suurimmilla kilpailijoilla. Suklaassa on oma pikantti käsin tehtävän suklaan maku. Tuote on sen verran makea, että koko levyä tuskin pystyy syömään kerralla.

Una 05.10.2010
Outo suklaanmaku? Imelä. Kuin suklaavanukas jossa on paljon lisäaineita... En pitänyt.

Aki 04.10.2010
Tuoksu ja purutuntuma miellyttivät ja toffeehan toimii suklaassa. Syödessä makeus ei vielä häirinnyt, mutta jokin imelyyteen viittaava maku viipyili suussa turhan pitkään.

Vappu 12.10.2009
Maitosuklaata, jonka seassa on kookkaita ja pehmeitä toffeepaloja. Tämä on todella hyvää, makeat toffeepalat sopivat miedon maitosuklaan makuun mainiosti. Pidän tästä paljon enemmän kuin Fazerin kilpailevasta tuotteesta, Omar-levysuklaasta. Toivottavasti pysyisi Kultasuklaan valikoimassa!

Iikka 25.09.2009
Miellyttävä tuoksu. Palaset ovat sottaavia. Jälkimaku makea.

Susanna K 25.09.2009
Maitosuklaata, seassa pehmeitä toffeepaloja. Koostumus hieman voimainen mutta pehmeä ja samalla antava, tuntuu kuin suu olisi toffeeta täynnä. Muutama pala riittää kertomaan kuinka makeaa tämä on.

Jari 25.09.2009
Luultavasti minä maistan rusinan maun tässä muuten verrattoman hyvästä tuotteesta. Lisää mutustamalla huomaan sen olevan toffeeta. Tosi hyvä jälkimaku. Verraton suklaa illanistujaisiin. Loistava makuyhdistelmä!

Päivi 25.09.2009
Maitosuklaan sisällä jotakin makean venyvää sattumaa. Jotenki tulee purkka mieleen. Suklaa maistuu hieman kahville. Purkkamainen venyvä jää pyörimään suuhun. Jälkimaku hieman kahvisen pistävä.

Jarkko 25.09.2009
Maitosuklaassa on mieto toffeen tuoksu ja kun palan puraisee halki löytyy suklaan seasta Omar-tyyppistä rakeista toffeeta pienehköinä palasina. Toffeen ja suklaan liittohan on pyhä, eikä tämäkään tuote luo poikkeusta siihen sääntöön. Toffeesuklaat ovat minulle parasta ahmintasuklaata ja tätäkin popsisi helposti isommankin määrän telkun tai muun puuhastelun ääressä. Jos jotain kehittämisvaraa ajattelisi, niin jälkimaussa on hieman liian paahtuneen, lähes palaneen sokerin maku, mutta siitähän pääsee helposti eroon ottamalla lisää suklaata.

Hanna P 25.09.2009
Isoja maitosuklaan palasia, joissa ihanan makea tuoksu.Suklaan joukossa, jotain vaaleaa, en aivan saa selvää mitä… Suklaa paljastuu täytesuklaaksi, joka ensi puraisulla vaikutta aivan liian makealta, mutta sitten… iskee himo! Tämähän on kerrassaan hyvää! Ihana rouskuvan, tahmea suussa ja tätä varmaankin täytyisi syödä kunnes tulee ehdoton ähky ja ällötys. Ihanaa!
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani