Laatusuklaa

KULTASUKLAA Suklaalevyraadissa

Kultasuklaa hasselpähkinärouhe maitosuklaa
Tuotteen Kultasuklaa hasselpähkinärouhe maitosuklaa valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,07 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Kultasuklaa -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut).
 

Elise P 15.03.2014
Paksu maitosuklaapalanen, jossa seassa lienee pähkinärouhetta. En pidä Kultasuklaan maitosuklaasta (maun tunnistaa kyllä), se on liian imelää minun makuuni. Myös pähkinärouhe saisi olla kruuvimpina palasina, eikä tällaisena pienenä rouheena.

Mikko 10.03.2014
Kultasuklaan maitosuklaapala. Napakka puraisutuntuma, mistä plussaa. Valitettavasti suun valtaa pistävä makeus. Palan seassa olevat pähkinän palat parantavat kokonaisuutta, mutta ei tästä saa nautinnollista hetkeä millään.

Olli P 25.02.2014
Isohko maitosuklaapala josta näkyy päällepäin pientä pähkinärouhetta seassa. Pehmeähköä ja massoittuu nopeasti suussa. Hieman menee rasvaiseksi, mutta ei kuitenkaan häiritsevästi. Makea ennenkaikkea tämä on, mutta hallitusti. Pähkinä jää kaikkinensa turhan paljon sivuosaan. Väläyttelee ajoittain mutta jää suosiolla taustalle. Vaikka rouheesta on kyse niin mennyt hieman turhankin pieneksi. Sinänsä tuote on ihan ok eikä tässä mitään suurta vikaa ole, mutta pähkinäsuklaa tarjonnassa hautautuu muun massan sekaan. Ei säväytä eikä erotu muiden tuotannosta.

Miriam 23.02.2014
Iso maitosuklainen pala. Joukossa on selvästi jotain pähkinää. Maistuu ihan perinteiseltä hasselpähkinärouheelta. Maitosuklaa perinteisen makeaa, jossa on sopivassa suhteessa joukossa pähkinärouhetta.

Jenni R 21.02.2014
Kultasuklaan tavoin, olomuoto ja tuoksu antaa odottaa; imelä ja täyteläinen. Väri houkuttelee. Maitosuklaan maku on mitätön. Pähkinärouhetta erottuu juuri ja juuri, myös maussa. Tekemällä tehty maku. Liian vähän lisämakua ja maitosuklaa on yli-imelää.

Veli-Matti 21.02.2014
Maitosuklaata pähkinäsattumien kera. Ei erityistä tuoksua, ja varsinainen pähkinänmakukin tulee hitaasti esille. Parempi mieltää maitosuklaana, jossa vivahde pähkinää - sopii siis myös niille jotka ovat jo kyllästyneet pähkinän makuun. Pehmeä koostumus ja miellyttävä syödä. Pidemmän päälle hieman sokerinen fiilis.

Mikael 14.02.2014
Pehmeä levy, nopeasti suussa sulava maitosuklaa, pähkinärouhe toi mukavan sävyn makuelämykseen, vaikkakin maitosuklaa olikin yksin läsnä jälkimaun kestäessä, kovasti tykkäsin silti.

Eeva-Liisa 12.02.2014
Maku tulee vähän myöhässä. Pehmeä koostumus. Makea ja yllätyksetön maku, nougat maistuu vähän. Jälkeen jää rasvainen fiilis suuhun, pettymys.

Teresa 05.02.2014
Maitosuklaan palasia, joissa tuoksun ja silmämääräisen arvion perusteella sattumina pähkinärouhetta. Maku on voimakkaan pähkinäinen. Suklaa on kuten kymmenet muutkin pähkinäsuklaat. Tässä ei ole mitään sen kummempaa niin hyvässä kuin pahassakaan. Perusmaitosuklaata ja peruspähkinärouhetta. Itse pidän siitä, että pähkinät olisivat mukana kokonaisina, eikä pikku rouheena, eli ei pääse pähkinäsuklaasuosikeihini tämä. Ei kuitenkaan pahaa...ikävä kyllä ei kuitenkaan mitään erityisen hyvääkään.

Iikka 08.06.2012
Blankot maitosuklaan palat tuoksuu varsin makealta. Koostumus ja maku ovat pehmeitä. Pähkinät rohisevat hieman hampaissa. Palanjälkeinen maku on todella makea, miltei siirappinen. Pähkinää ei itse asiassa ole kovin paljoa (ainakaan minun palasissa). Suklaa on maistuvaista, makeaa ja haluaisin ehkä tykätä tästä enemmänkin, mutta onhan tämä turhan makeaa makuuni. Tämä tuote kuitenkin on oiva niin arkeen ja juhlaan, herkuksi taikka nälkään. Pisteet tippuu kolmoseen, koska viimeisessa palasessa ei ollut pähkinää lainkaan.

Hanna P 31.05.2012
Tiedän tuotteen ennalta, joten arviointi on hieman erilaista. Reilun kokoinen maitosuklaan palanen, jossa reilusti pähkinärouhetta. Tuoksu mieto. Palan sisällä ei yhtäkkiä olekaan juuri lainkaan rouhetta. Makucombo hyvä, vaikka rouheen vähyys ärsyttää hieman. Pidän kuitenkin mausta ja taivun neloseen vaikka rouhetta vähän onkin.

Satu 07.08.2006
Perusmaitosuklaata pähkinärouheella. Hyvää, muttei erikoisen herkullista. Olisin kaivannut isompaa rouhetta.

Jarkko 27.03.2006
Haa! Maraboun sveitsinpähkinä on saanut haastajan. Aivan mahtavan loistavaa pähkinärouhesuklaata on tämä Kultasuklaan tuotos. Pähkinät ovat juuri sopivan pienenä rouheena ja suklaakin maistuu aivan mahtavalle. Levy (tätähän myydään ainakin 100g levyinä ja kilotavarana liikkeestä riippuen) on melko paksu ja palat niin suuria että aluksi ei meinaa uskaltaa kokonaista palasta laittaa suuhun, mutta kun ensimmäisen palan on puraissut, ei ole paluuta hillittävyyden linjalle, tätä on heti saatava lisää ja paljon.

Susanna K 27.03.2006
Koostumus todella paksua kuten myös itse suklaapalat. Sopivan mureaa on pähkinät ja suklaa itsessään sulavan oloista. Suklaan maku pehmeää maitosuklaata. Pitkästä aikaa löytyi todella loistava pähkinäsuklaa !
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani