Laatusuklaa

KULTASUKLAA Suklaalevyraadissa

Kultasuklaa vihreä tee valkosuklaa
Tuotteen Kultasuklaa vihreä tee valkosuklaa valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,38 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Kultasuklaa -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Tuotannosta poistuneet, Valkosuklaiset.
 

Minna Hi 01.12.2009
Valkosuklaa, tuoksussa on jotain erikoista; kukkaista. Voisiko tässä olla laventelia? Suklaan seassa olevat rakeet häiritsevät hieman kokonaisuutta, muuten maku on miellyttävä. Rakeet ovat kovia ja kuivan jauhomaisia, kuin jotain siemeniä tai näkkileipää. Harvinaisen hyvää kuitenkin valkosuklaaksi.

Janne H 01.12.2009
Tuoksu tosi mieto. Maku tyypillinen valkosuklaa lukuunottamatta ihmeelistä sivuvivahdetta. Jokseenkin mitään sanomatonta.

Kati 01.12.2009
Jännittävä tuoksu! Aavistus raiaksta vihreää teetä. Mutta kuka on heittänyt kiivinsiemeniä suklaakoneeseen? Liian kovia ovat. Maku ei läheskään niin saippuainen kuin tuoksu antoi odottaa, mutta kovin makea.

Elina 01.12.2009
Hämmentävä maku leviää suuhun puraisun jälkeen, tulee mieleen hieman joku kauneudenhoitotuote. Sisältää rapisevia sattumia, niistäkö tämä voimakas maku lähtee? En tavoita mitä sattumat ovat, eikä suklaan maku tule lainkaan esille. Tulee sellainen olo kun söisi saippuaa, eikä jälkimaku tunnu häviävän lainkaan suusta.

Hanna P 01.12.2009
Jännittävältä tuoksuva valkosuklaan palanen, jossa joukossa pieniä mustia sattumia. Hyvää valkosuklaata, mutta sattumista ei saa kunnolla selkoa. Rohisevat hampaissa, mutta makua ei ihmeellisemmin irtoa. Hyvää suklaata kuitenkin.

Milla 25.11.2009
Ihana vihreän teen ja ihan kuin ruohon tuoksu tässä valkosuklaassa. Paksu pala, suklaan sulaessa suuhun leviää mieto vihreän teen maku, aika miellyttävä! Seassa jotain kovempaa röpelöä, josta en saa mitään selvää mitä se on. Lisäkkeenä ihan turha. Aika makea niin kuin valkosuklaat ovat, mutta kyllä tätä kuriositeettina syö. Kurkkuun jää jälkimakuna lievä ärsytys.

Jarkko 25.11.2009
Tyypillisen makeaa valkosuklaata, jonka seassa näkyy tummia läikkiä. Imeskellessä noiden läikkien alkuperää ei millään arvaisi, koska maku kokonaisuudessa on alkuun melko hedelmäinen. Kun sitten hippuset tulevat sulavan suklaan alta esille, niiden maku ja olemus muuttuu, ja vieläpä huonompaan suuntaan. Hippuset rouskuvat hampaiden välissä ja vaikka satunkin tietämään mitä hippuset oikeasti ovat, niin en vieläkään tunnista makua. Hippusten suuhun jättämä tuhkan tunne ei myöskään ole suurimpia nautintoja, itse asiassa enemmänkin sieltä toisesta asteikon päästä. Hetkonen, nyt, vihdoinkin, kun suussa on enää pelkästään näitä pehmenneitä hippuja maistan sen. Suklaan seassahan on teenlehtiä!

Iikka 25.11.2009
Kauniinnäköinen palanen. Tuoksu on hauska, siitä tulee mieleen hajustettu saippua. Maku on samanmoinen. Valkosuklaalle ominaista ällömakeutta tästä suklaasta ei löydy. Seassa olevat sattumat rapisevat suussa mukavasti. Terävä pirteä maku, onko nämä teenlehtiä? Jälkumaku on tee. Parasta maistamaani valkosuklaata ikinä!
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani