Fazer

KULTASUKLAA Suklaalevyraadissa

Kultasuklaa valkosuklaa pipari
Tuotteen Kultasuklaa valkosuklaa pipari valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Kultasuklaa -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Tuotannosta poistuneet, Valkosuklaiset.
 

Jarkko Karhunen 27.11.2009 (Jäsenprofiili)
Valkosuklaa tuoksuu selkeästi piparkakulle ja sitähän suklaan sekaan on murskattukin. Piparimurska on todella hienoa, itse olisin ehkä toivonut hieman suurempaa murskekokoa. Valkosuklaa yhdessä piparin kanssa tekee kokonaisuudesta varsin makean ja valkosuklaa lisäksi vielä myötävaikuttaa siihen, että suklaa tuntuu suussa hieman rasvaiselta. Kyllä tämä maku tähän vuodenaikaan sopii, kesällä tämä tuskin maistuisi.

Päivi 27.11.2009 (Jäsenprofiili)
Ihana tuoksu jo avatessa. Valkoista suklaata piparilla. Valkoinen suklaa on makeaa. Piparit täydentävät makua. Mukavan jouluinen tunne tulee tätä syödessä. Kitalaessa alkaa tuntua liiallinen makeus. Jälkimaku sokerinen.

Iikka 27.11.2009 (Jäsenprofiili)
Vaaleaa suklaata, joka tuoksuu piparkakuille. Valkosuklaan tavoin tämä on todella makeaa. Makeus ei kylläkään tule heti vaan vasta tovin päästä. Pirteästä mausta huolimatta tätä ei voi syödä äkkiseltään kuin yhden palan, voisi kokeilla ehkä kahvin kanssa.

Hanna P 27.11.2009 (Jäsenprofiili)
Ihanan piparkakun tuoksuinen, reilun kokoinen valkosuklaan pala. Sattumat rohisevat mukavasti suussa. Todella makea niinkuin valkosuklaa tapaa ollakin. Ihanaa, hyvää... Tätä täytyy saada lisää, koskahan tulee ähky? ;)
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet