Laatusuklaa

KULTASUKLAA Suklaalevyraadissa

Kultasuklaa mustaherukka maitosuklaa
Tuotteen Kultasuklaa mustaherukka maitosuklaa valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,67 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Kultasuklaa -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Tuotannosta poistuneet.
 

Milla 29.03.2011
Kultasuklaan paksu maitosuklaapala. Hyvin makea, suomalaisen maitosuklaan tuoksu, jossa seassa aavistus omenaa? Maussa ehkä kirsikkaa tai karpaloa? En saa maitosuklaan mausteesta oikein kiinni (jolloin sitä on liian vähän tai väärässä muodossa tai.. no, jotain on pielessä). Itse suklaa on taas jälleen kerran aivan kamalan makeaa, yksi pala on enemmän kuin tarpeeksi.

Salla Elina Salo 18.02.2010
Makean marjaisa tuoksu. Suuri palakoko, seassa jotain marjaa tai hedelmää. Rusinaa? Mustaviinimarjoja? Marjaisuus peitti suklaan maun kokonaan ja marjanrippeet jäivät ärsyttävästi suuhun pyörimään kuin laiskasti survotussa puolukkamannapuurossa. Makeaa suklaata, ei liian rasvaista.

Mikko 18.02.2010
Pala on aika iso kooltaan ja siinä on havaittavissa "rusinoita". Tuoksu on selvästi hedelmäinen ja hennon maitosuklainen. Puraisutuntuma on napakka. Kielen päällä sulaessaan makuun tulee herukkaisuutta, maitosuklaan maun pysyessä vallitsevana. Sulaessaan makuun tulee valitettavan esanssinen sivujuonne, mikä ei miellytä makunystyröitäni ollenkaan. Suklaan sulaessa pois paljastuu sisällä ollut "rusina", joka voisi oikeasti olla rusina. Sen verran kuiva on palan sisällä ollut herukka. Marjat eivät tuoneet ollenkaan lisämakua...

Elise P 18.02.2010
Onpa marjaisa tuoksu! Palan joukossa näkyy jotakin tummaa, rusinaa vai jotakin tummaa marjaa? Napsahtaa haukatessa mukavasti. Maitosuklaa on yli-imelää. Pureskellessa huomaa, että ne tummat ovat jotakin marjaa. Marja liian kuiva ja kova, ei sovi suklaan joukkoon. Äitelä jälkimaku.

Minna Hi 18.02.2010
Hmm, suklaan seassa näkyy isohkoja mustia kökköjä. Onko se mustikkaa, vai onko salmiakkia? Tuoksu on makean marjainen. Mustikoita on yllättävän paljon, ne on isoja ja kuivattuja. Marjoissa ei ole lisättyä sokeria, niiden rakenne jotenkin häiritsee tässä suklaassa ja vie kaiken huimion. Jää hampaiden koloihin. Ei sovi imeskelyyn, sillä silloin jää vain kuiva marja suuhun. Tämä ei nyt vaan ole kovin onnistunut kombinaatio.

Satu 22.01.2010
Maitosuklaalevypalasia, joissa ainakin rusinoita. Kovasti yritän makustella, että josko on lisätty jotain muutakin makua, mutta ei, en kyllä ainakaan nyt hoksaa mitään erityistä. Maitosuklaa vaikuttaa aika peruskamalta - tosin hyvältä sellaiselta. Voi, ja nyt aloin eppäileen, että onko nämä kuivatut palaset etes rusinoita. Kun maku ei ole niin makea kuin olisin olettanut. Ja jokin marjan siemenkin tuntuu pyörivän suussa. Ihan hukassa olen siis nyt tämän kanssa.

Antti H 22.01.2010
Ulkonäkö viittaa maitosuklaaseen rusinayllätyksin. Suklaa vaikuttaa ihan perushyvältä, mutta mustat täplät ovatkin jotain kuivattua marjaa, joka voisi olla vaikka mustikkaa. Marjat ovat aika happamia. Kokonaisuutena mukiinmenevä.

Jarkko 22.01.2010
Maitosuklaa, jonka valmistajan tunnistaa suuresta palakoosta helposti, Kultasuklaatahan tämä. Maitosuklaan seassa on rusinan näköisia kuivattuja palluroita, jotka eivät ensialkuun maistu miltään, mutta jotka myöhemmässä vaiheessa maistuvat marjalta, mutta marjan tarkkaa lajia on vaikea sanoa. Maitosuklaa on ihan maukasta, mutta marjat eivät paljon ekstraa siihen kuitenkaan tuo. Marjoista ei kuitenkaan haittaakaan ole, joten se pienikin plussa on plussaa. Maittavaa, joskin marjasattumia saisi olla selkeästi enemmän.

Päivi 22.01.2010
Maitosuklaata, jonka seassa jotakin tummia sattumia, jotka ovat rusinoita. Todella makean makuista. Suklaa on hyvää perusmaitosuklaata. Rusinat antavat lisää makeaa makua. Jälkimaku on säilyvä.

Susanna K 22.01.2010
Maitosuklaa jonka seassa jotain mustia lisukkeita, lakua tai salmiakkia, onko kumpaakaan? Hei, se on rusina! Sokerinen olemus koko suklaalla ja maku tosi neutraali. Ei sävähdytä pahemmin mutta ku nälkä on, niin tämäkin menee.

Hanna P 22.01.2010
Vaaleahkon maitosuklaan värinen suklaa reiluin paloin. Tuoksu hyvin makea, lähes äitelä. Maku mieto, mukavan kermainen ja hennosti mustikkainen. Makeudesta huolimatta tasapainoinen ja harmonisen makuinen suklaa.

Iikka 22.01.2010
Tuoksu on olematon kuten on palasen ulkonäkökin. Tämä maistuu kivan marjaiselle. Sisälle on laitettu sattumanvaraisesti marjaista töhnää vai onko sittenkin se kokonaisia marjoja, joiden voimakas mukava maku on tämän suklaan sielu. Marjaa jää mukavavasti hampaisiin senkin jälkeen kun suklaa on suusta poistunut. Tätä söisi enemmänkin.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani