Fazer

KULTASUKLAA Suklaalevyraadissa

Kultasuklaa tumma suklaa 54%
Tuotteen Kultasuklaa tumma suklaa 54% valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,43 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Kultasuklaa -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 40-64%, Laktoosittomat, Levyt (lisukkeettomat), Tuotannosta poistuneet.
 

Sanna K 16.12.2007 (Jäsenprofiili)
Pehmeän makuinen eikä yhtään kitkerä tumma suklaa. Meinasin ensin antaa nelosen mutta kun mietin että missä olisi voinut parantaa niin ainoa vaihtoehto oli tummuuden vähentäminen. Eikä se sillon enää tummaa olisi ollut, joten tummaksi suklaaksi parasta laatua!

Tytti 14.12.2007 (Jäsenprofiili)
Tummaa suklaata. Täyteläinen tumma maku, kova koostumus. Mitenköhän käyttätyy leivonnassa? Tumma suklaa on joskus pistävää, mutta tässä on lempeän tumman suklaan maku, herkullista.

Anja 08.12.2007 (Jäsenprofiili)
Tumma kova suklaa. Outo tuoksu. Suklaa sulaa nopeasti. Liian iso pala ja liian paksu. Maku miellyttävä, ei liian voimakas eikä liian makea.

Antti K 06.12.2007 (Jäsenprofiili)
Tummasuklaa, joka alkaa maistumaan vasta lopussa, mietoa on. Ihan kiva sinänsä mutta ei mun suosikki edes tummista suklaista, kovin on tunkkainen fiilis, tylsähkö maku.

Elina 06.12.2007 (Jäsenprofiili)
Mukava rapsakka koostumus. Täyteläistä. Vakuutuin että olen enemmän tumman suklaan ystävä. Kovin oli taas paksu pala. Hyvä ettei sulanut sormiin.

Elise P 06.12.2007 (Jäsenprofiili)
Todella tumman suklaan tuoksu. Pehmeä maku, kuitenkin tiettyä jämäkkyyttä eli ei liian pehmeä ja makea. Mukava suutuntuma, kun suklaa ei ole liian pehmeää pureskeltavaksi.

Minna Hi 06.12.2007 (Jäsenprofiili)
Mmm, tosi vahva ja kaakaoinen tuoksu tässä suklaassa! Pala on melko paksu ja tumma suklaa on kovaa, joten tätä on vaikea puraista. Harmi, ovat tehneet tästä liian makean. Tumman suklaan luonteeseen kuuluu lievä karvaus; tämä on kyllästetty sokerilla. Sääli. Liika sokeri vie ainakin pisteen pois.

Antti M 06.12.2007 (Jäsenprofiili)
Kaakaoinen ja makea tuoksu. Puraistessa Taloussuklaa tulee ensimmäisenä mieleen. Koostumus on kova ja kiinteä mutta helposti murenematta lohkeava. Sulaa hieman nihkeästi suussa. Kevyesti parempi viritys Kultasuklaalta kuin maitosuklaansa verrattuna muihin kotimarkkinoilta löytyviin tuotteisiin. Tätä voisi syödä enemmänkin!

Susanna K 05.05.2006 (Jäsenprofiili)
Tumma suklaa joka maistuu pehemälle. Tumman suklaan kitkeryyttä ei ole ja suklaan sulavuus on hyvä. Silti jotain kaipaan vielä makuna tässä. Palan paksuus pudottaa pisteen viitosesta.

Janne J 05.05.2006 (Jäsenprofiili)
Tummaa, hyvää! Juuri sopiva balanssi rasvaisuuden ja kovuuden suhteen. Suuhun jää mieto kaakaojauheen maku. Tätä pitäisi olla varalta levyllinen tai kaksi kaapissa.

Joonas 05.05.2006 (Jäsenprofiili)
Ihan hyvä 70% suklaaksi, montaa palasta en tohtisi syödä mutta ei kai tummaa tarvitsekkaan. Olisi mielenkiintoista käyttää tätä leivontaan. Jälkimaku parempi kuin useissa muissa tummissa suklaissa.

Antti H 05.05.2006 (Jäsenprofiili)
Suussasulavaa tummaa suklaata. Tummaksi suklaaksi maku ei ole ollenkaan pistävä, se on jopa hieman makea. Parasta tummaa suklaata mitä olen maistanut.

Satu 05.05.2006 (Jäsenprofiili)
Miellyttävää hitaasti periksi antavaa tummaa suklaata.

Jarkko Karhunen 05.05.2006 (Jäsenprofiili)
Tumma suklaa, joka pelaa makunystyröiteni kanssa samassa joukkueessa. Ei ole liian tummaa, ei ole kitkerää purtuna tai imeskeltynä. Tällainen tuote saa minut, vannoutuneen maitosuklaavasikan uskomaan parempaan huomiseen tummien suklaiden kasvavassa maailmassa.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet