Laatusuklaa

KULTASUKLAA Suklaalevyraadissa

Kultasuklaa puolukka valkosuklaa
Tuotteen Kultasuklaa puolukka valkosuklaa valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,83 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Kultasuklaa -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Tuotannosta poistuneet, Valkosuklaiset.
 

Anu 05.11.2010
Puolukkaa on tosi vähän. Suuhun osui vain yksi pieni pala, joka ei maistunut puolukalle. Toisessa suklaapalassa puolukkapalaa/paloja ei ollut ollenkaan.

Miriam 30.09.2010
Valkoista suklaata, jossa punaisia palluroita. Suklaa todella makeaa ja rämmäleet eivät liiemmin maistu. Punaiset rämmäleet = puolukat eivät tuo suklaaseen mitään makua vaan ovat ihan erillisiä.

Marika 30.09.2010
Tässä valkosuklaan palassa luke \"Kultas\", joten arvetenkin Kultasuklaan tuote. Noh, se sentään nostaa hieman odotuksia, jotka valkoisen suklaan näkeminen yleensä painaa maanrakoon. Suklaan seassa on lisäksi marjanmurun näköisiä lisukkeita, joiden toivon olevan karpaloa. Mmm.. aikas hyvää sentään. Marjanmurut tuovat raikkautta ja jopa pientä kirpakkuutta. Jaah, kyseessä onkin puolukka. Parempaa kuin perusvalkoinen, mutta eii sittenkään yllä yli kolmosen.

Oskari 28.09.2010
Valkoista suklaata, jossa marjoja. Ehkä puolukkaa..? Ällömakeaa ja marjat maistuvat teolliselta. Yh. Rämmäleet jäävät suuhun ärsyttävästi.

Sanni 23.09.2010
Valkosuklaata, jossa punaisia marjanpalasia. Puolukan maku on laimea ja hieman kitkerä. Liian makea ja maku mitäänsanomaton.

Antti M 09.03.2008
Uusi kymmenpalainen levymuotti, jossa maininta 'nyt 100% suomalainen puolukka'. Puolukka onkin ihan kelvollista mutta harmittavasti se on sotkettu valkoiseen aineeseen, jota leikkisästi suklaaksikin kutsutaan. Valkosuklaa on kuitenkin täysin väärä sidosaine kunnon marjoilla, tai millekään muullekaan, eli ei tällaista voilaattaa pysty yhtä palaa enempää syömään. Ja onneksi palakokokin on nyt pienempi sentään. Kaupassa oli vanha versio vieressä ja uusi on huomattavasti VALKOISEMPI eli puolukoita on vähemmän tai ne ovat kokonaisia, kun taas vanhassa ne näyttävät joltain jauholta sekä värjäävät koko levyn täplikkään pinkiksi. Pahempaakin valkosuklaata on kyllä syöty mutta toinen armopiste tulee vain puolukoiden ansiosta.

Sanna K 16.12.2007
Selvä puolukan maku tunkee läpi valkoisesta suklaasta. Suklaassa ei mitään vikaa mutta puolukan kanssa ei mielestäni sovi näin vaalea suklaa. Hieman kitkerä ja karhean makuinen. Puolukka on kuivattua ja rouhittua ja jää hieman ikävästi hampaisiin kiinni.

Anja 08.12.2007
Valkosuklaa jossa "puolukkajauhetta". Puolukan maku liian laimea. Ulkonäkö "roskainen". Suklaa liian makea.

Minna Hi 08.12.2007
Jännä valkosuklaa, jossa yltympäriinsä punaisia pieniä pilkkuja. Tuoksuu happaman puolukkaiselta. Ensin maistuu vaan tavallinen valkosuklaa, mutta sitten tulee aavistuksenomainen häivähdys puolukkaa. Ja tässähän ei maistu mitkään esanssit, vaan oikea puolukka! Puolukat lievästi rapisevat hampaissa pureskeltaessa. Melko mieto maku, puolukkaa saisi olla runsaammin. Vähän mitäänsanomaton noin yleensä ottaen.

Tytti 08.12.2007
Ulkonäkö ei houkuttele, näyttää couperosaiholta ja vaikuttaa terveysruualta ulkonäkönsä puolesta.. Puolukan mausta ei oikein saa kiinni, onko tämä kuitenkin suklaata? Sopii erikoisuuksien tavoittelijoille.

Elina 06.12.2007
Ulkonäkö hyvä, näkee että marjaisaa. Maku sen sijaan ei ollut puolukan. Olo tuntuu vähän huijatulta kun ei saanut sitä mitä paketissa luki. Valkosuklaakaan ei yksin pelastanut tilannetta, eikä näiden kombinaatio ollut kehuttava.

Terhi 06.12.2007
Tämä oli iloinen yllätys. En ole mikään puolukan ystävä, mutta tässä puolukan hapan maku ei tullut häiritsevästi esiin, vaan sitä oli juuri sopivan verran. Tätä voisin jopa ostaakin kaupasta suklaanhimooni.

Antti K 05.12.2007
Pehmeä, suussasulava, rasvaisa, tahmaisa, herkullinen! Näillä adjektiiveillä kuvaisin tätä palaa, kivan pehmeä jälkimakukin.

Janne J 15.08.2006
Puolukkaa ja valkosuklaata, voiko tällainen yhdistelmä toimia? Suklaan ulkoasu puolukkasilppuineen on vieläpä hieman epäilyttävä. Ehkäpä ainesosat tasapainottavat toistensa piirteitä, sillä kokonaisuus kertakaikkiaan toimii. Palat ovat isoja, kovuus/pehmeys juuri sopiva.

Makeaa on, mutta se lienee tarpeen puolukan kanssa. Antaisin täydet pisteet, jos valkoinen suklaa olisi laadukkaampaa.
Hinta on korkea, mutta mielestäni vastinetta rahalla saa enemmän kuin saman valmistajan mansikkavalkosuklaassa. Tätä on hyvä tarjota niille, jotka luulevat maistaneensa jo kaikkea! :)

Antti H 08.08.2006
Puolukan maku on melko mieto. Suklaa on kuitenkin taattua Kultasuklaan valkoista. Jälkimaku on hieman kitkerä puolukasta johtuen.

Satu 07.08.2006
Puolukan tuoksu tuo heti mieleen koulun pakkomarjanpoimintareissut. Lienee tarpeetonta mainita, että kyseinen marja ei kuulu suosikkeihini. Makea valkosuklaa taittaa hapanta marjan makua yllättävän paljon. Yhdistelmä jää kuitenkin valjuksi.

Jarkko 15.04.2006
En pidä puolukasta, suorastaan inhoan sitä kaikessa muussa muodossa kun hyvinvispattuna lappapuurona. Ja nyt pidän siitä myös kovasti tässä valkosuklaassa. Valkosuklaa ei ole lainkaan rasvaisen tai sokerisen oloinen, tai sitten puolukan hieno maku vaan tasoittaa ne. Puolukka ei ole lainkaan karvasta tai kitkerää. Ei voi muuta sanoa kuin että loistelias ja eksoottinen suklaayhdistelmä. Ulkonäkökin on kohdillaan, kun pienenpienet puolukanmuruset ovat levittäytyneet tasaisesti valkosuklaan sekaan. Tekeeköhän tällaista maailmassa kukaan muu?

Susanna K 15.04.2006
Marjapuuron värinen suklaa, joka tuoksuukin marjalle. Valkosuklaaseen yhdistetty puolukka sopii mielenkiintoisesti tähän. Puolukan maku ei tule esiin happamana kuten yleensä puolukka mielletään vaan pehmeällä tavalla sulaen valkosuklaaseen. Todella uskalias mutta erittäin onnistunut suklaa!
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani