Laatusuklaa

KULTASUKLAA Suklaalevyraadissa

Kultasuklaa puolukka valkosuklaa
Tuotteen Kultasuklaa puolukka valkosuklaa valmistusmaa on Suomi. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 4,40 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Kultasuklaa -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Tuotannosta poistuneet, Valkosuklaiset.
 

Miia 22.09.2010 : Odotukset oli korkealla, kun tätä harvinaisuutta (?) sain käsiini. Valkosuklaa-puolukka ei ehkä ole paras kombinaatio. Suklaa oli hirvittävän makeaa, maistui halpistuotantotavaralle ja puolukat - vai oliko niitä edes - eivät sokerisen kerroksen alta maistuneet lainkaan. Jätti vähän kylmäksi. Ulkonäkö oli aika neutraali, ei herättänyt suuntaan eikä toiseen.

lizah 18.04.2008 : Ennen puolukkasuklaa on ollut ällön marjapuuron väristä (yök!!) ja siksipä jäänyt ostamatta. Nyt se kuitenkin oli vitivalkoista jossa meheviä puolukanpaloja joukossa. Maku oli hyvä ja puolukka maitui ihan aidolta metsäpuolukalta makean suklaan seassa. Puolukoita olisi voinut vain olla enemmän, niitä jäi kaipaamaan!

Jartsi 01.09.2006 : Ensimmäinen palanen saa aina hämmenyksiin, tämänhän pitäisi olla makeaa. Toinen palanen täydentää mielikuvan ja puolukan oma maku vahvistuu suussa. Kolmas tuo taas makeuden takaisin. Loistavaa!

emppupu 12.06.2006 : Täydellinen yhdistelmä kermaista valkosuklaata ja puolukan tasoittavaa hapokkuutta.

suklaaruusu 15.05.2006 : Ihanan pehmeää ja juuri sopivan makeaa! Täydellinen suklaanautinto.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani