Laatusuklaa

KULTASUKLAA Suklaalevyraadissa

Kultasuklaa riisi maitosuklaa
Tuotteen Kultasuklaa riisi maitosuklaa valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Kultasuklaa -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Riisisuklaat, Tuotannosta poistuneet.
 

Tuula 09.07.2008
Hyvää perustavaraa. Maitosuklaa on paksua ja lempeän sokerisen makuista...sopii siis pieninä määrinä maisteltuna vaikkapa kahvin kera. Riisimurot jäävät taka-alalle; niitä on suhteessa melko vähän, eikä rapsakkuus tunnu ihan odotetulla tavalla.

Kaisa 03.07.2008
Tuoretta perusmaitosuklaata, jonka teossa ei ole sokerista tai palan paksuudesta tingitty. Vanilijainen aromikas tuoksu- josta varmaan toinen tykkää toinen ei. Suklaa ei erotu mitenkään erityisenä suuntaan tahi toiseen. Imelyyasteen vuoksi vaatiin höpsyn espressoa huuhteluaineeksi. Riisit rapiset pohjakerroksessa: eivät tuo mitään erityistä luonnetta mielestäni suklaalle.

Sanna K 16.12.2007
Rapea suklaa jossa sopivan vähän riisiä seassa niin että suklaa jää pääosaan kuitenkin. Melko perinteinen yhdistelmä joka ei jätä kylmäksi mutta ei kyllä liikaa lämmitäkään. Söisin enemmän mutta parasta mahdollista tämä ei ole kuitenkaan. Ihan.

Anja 08.12.2007
Iso suklaapala vaaleaa maitosuklaata. Outo tuoksu, vaalea makea rasvainen suklaa jossa rapeita muroja (ei rusinoita?). Kaipasin enemmän makua suklaaseen enkä pidä tuoksusta.

Tytti 07.12.2007
Maitosuklaata, jossa puffattua riisiä pohjassa. Jännällä tavalla tehty suklaa, koska riisit on vain pohjassa, eikä sekoitettuna koko massaan. Riisiä saisi olla enemmänkin, koska sen maku on onnistunut ja pienenä määränä maitosuklaan maku on hallitsevana. Jälkimaku on hieman pistävä.

Terhi 06.12.2007
Aika tavanomaisen makuinen, ei erityisesti minun mieleeni...

Elina 06.12.2007
Palakoko tuntuu todella isolta. Suklaassa epämääräinen maku, tulee mieleen että mikä tämän idea on? Ei kovin positiivinen kokemus. Riisimuroja vain vähän, eivätkä ne maistuneet miltään. Vaikka riisimurot olisivat maistuneet, niin heti ajattelin että olisiko sekään riittänyt tekemän suklaasta hyvän?

Elise P 06.12.2007
Riisisuklaa ei näytä riisisuklaalta päältäpäin. Ei tätä oikein riisisuklaaksi uskoisikaan. Makea koostumus, riisit harvassa. Ihan kiva, mutta olisin kaivannut enemmän riisiä.

Minna Hi 06.12.2007
Suklaa tuoksuu makean maitoiselta. Missä ovat suklaan riisit? Riisimuroa on suklaan pohjassa tosi minimaalisesti, tuskin ollenkaan. Odotin tästä vähän kuohkeampaa. On hyvin makeeta ja koostumukseltaan pettymys. Kyllä tätä syö ennenkuin selkäänsä ottaa...

Antti M 06.12.2007
Tuoksu on miellyttävä, joskin lupailee ehkä ylimakeutta. Koostumus on kiinteä, hieman nougatmaista otetta maitosuklaassa on ja riisiä aivan liian vähän mielestäni. Yhden palan maistelulla ei vielä osaa sanoa, kuinka paljon pystyisi syömään voimaisuuden takia. Tämä olisi ehkä parasta jääkaappikylmänä ja pureskeltuna. Parempi kuin pelkkä maitosuklaa.

Antti K 30.08.2007
Tämä on suklaata sen varsinaisessa merkityksessä ja nimessä. Suklaanystävän must maistaa.

Satu 30.08.2007
Maitosuklaata, jossa seassa crisp-hötylöitä. Hötylät eivät kokonaisvaltaisessa heikkoudessaan tuo juurikaan lisäarvoa. Missä tehot?

Antti H 30.08.2007
Maitosuklaan seassa on raksuvaa crispiä, vaikkakin hyvin vähän. Maitosuklaasta ei ole juuri mitään sanottavaa, se on hyvin tavallista.

Janne J 30.08.2007
Raavaalle miehelle sopiva palakoko. Suklaassa on luonnetta, mutta joukossa oleva krispi ei tee juuri mitään vaikutusta. Asiallista perussuklaata. Jälkimaussa hieman kaakaota.

Jarkko 15.04.2006
Kultasuklaan maitosuklainen riisisuklaa on rakennettu siten, että riisimuroja on pohjalla vain yhdessä kerroksessa, ja päällä on sitten maitosuklaata tuhti kerros. Koostumus takaa muhevan suklaan maun. Suklaa on ehdottomasti parhaimmillaan pureskeltuna, koska riisinmurot imeskeltynä eivät yleensäkään ole kovin maukkaita. Maku on pureskeltuna loistava. Olen kuitenkin maistavinani lievän jälkimaun, jota paremman sanan puutteessa kuvailisin metalliseksi. Jälkimakua lukuunottamatta loistokas tuote.

Susanna K 15.04.2006
Yksinkertaisen loistava riisisuklaa! Suklaa muhevan paksu ja kokonaisuus erittäin maukas.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani