Laatusuklaa

KULTASUKLAA Suklaalevyraadissa

Kultasuklaa terva tummasuklaa 52%
Tuotteen Kultasuklaa terva tummasuklaa 52% valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Kultasuklaa -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 40-64%, Laktoosittomat, Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Tuotannosta poistuneet.
 

Antti H 30.04.2006
Väristä päätellen tummaa suklaata, mutta suklaan maku kilpailee tasaväkisesti tervan maun kanssa, joten normaali tumman suklaan kitkeryys ei pääse esille. Mielenkiintoinen makuelämys, muttei sellaista jota voisin kuvitella syöväni rajattomasti.

Satu 30.04.2006
Wow! Maistuu aivan Oulun torinrannan aitoille. Huh huh, tälle pitää antaa aikaa... Kivanmakuista tummahkoa ja tasaista suklaata, joka nopeasti peittoaa tervan maun. Säpsäyttää muttei säväytä.

Jarkko 15.04.2006
Kultasuklaalla on valikoimassaan ns. "kuukauden suklaa". Huhtikuussa 2006 se on tummaan suklaaseen (52%) tehty laktoositon tervasuklaa. Oululaisellehan tämän pitäisi kelvata. Tuoksusta tuleekin heti mieleen vanha kunnon tervashampoo, jota taitaa kesämökillä vieläkin olla 70-luvun jäänteenä. Siis lähinnä se terva on se yhdistävä tekijä suklaalla ja shampoolla, ettei kenelläkään jää se epäselväksi...

Ennakkoon voisi kuvitella, että tervan maku olisi liian voimakas suklaan kanssa yhdistettäväksi. Maitosuklaa varmaan jäisikin ihan jalkoihin tervan kanssa yhdistettynä. No kieltämättä tämä minun makuun hieman tervakas onkin, mutta ei kuitenkaan niin voimakas kun ennakkoon odotin. Sellaisen mielenkiintoisen seikan tästä huomasin, että jos suklaata pureskelee, suklaan maku on hallitseva, mutta jos tyytyy imeskelyyn, hallitseva maku onkin terva. Tässä saa siis itse valita kumman maun haluaa valtaan.

Suklaa on muuten melko kovaa maitosuklaaseen verrattuna. Tumma suklaa ei kuitenkaan ole lähelläkään tumminta päätä, joten se ei vähennä pisteitä lainkaan. Tosiasiaksi jää, että en minä tätä suklaata suklaanhimooni söisi. Erikoisuutena vieraille tarjottavaksi tämä voisi sopia, mutta ei lauantai-illan elokuvan kaveriksi.

Susanna K 15.04.2006
Tottakai tervakaupunkiin pitää saada myös tervasuklaataa ja Kultasuklaa on tässä onnistunut. Suklaan tuoksu on pehmeän tervainen, ei kuitenkaan liian voimakas. Tumma suklaa jonka maku ei hallitse, tervan makua tuskin maistaa. Jälkimakuna hieman karvainen maku, muuten kokeilemisen arvoinen suklaa.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani