Laatusuklaa

KULTASUKLAA Suklaalevyraadissa

Kultasuklaa paahdettu auringonkukansiemen tummasuklaa  54%
Tuotteen Kultasuklaa paahdettu auringonkukansiemen tummasuklaa 54% valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,91 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Kultasuklaa -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 40-64%, Laktoosittomat, Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Tuotannosta poistuneet.
 

Jarkko 19.02.2010
Pähkinäinen tuoksu. Pähkinäinen maku. Itse asiassa tämä maistuu lähes suolapähkinälle siihen asti, kunnes tummemmanpuoleisen suklaan makukin pääsee mukaan. Rouheita on runsaasti, mahtavaa! Todellä jännä makuyhdistelmä, vaikka onkin tutun oloinen. Suklaakin itsessään on miellyttävä, joskin tässä yhdistelmässä ehkä hieman liian makea.

Susanna K 19.02.2010
Tumma pähkinäsuklaa joka maistuu palaneelle pähkinälle. Liian sokerista ja rasvaista. Lyhyestä virsi kaunis, tylsä suklaa jota palaa enempää en tule koskaan suuhuni laittaman.

Kaarina 19.02.2010
Tumma suklaapala. Onko sisällä sitten paahdettua mantelia tai pähkinää, joka tapauksessa niiden maku yllätti. Palanutta? Suklaa olisi parempaa ilman noita sattumia. Ei minun mieleeni.

Iikka 19.02.2010
Pelkistetty palanen tummaa suklaata jossa ilmeisesti pähkinöitä. Jykevä tuoksu. Palanen on kova ja siitä tulee heti pähkinäinen maku, vaikkakin sattumia on harvassa. Suklaa on todella makeaa näin tummaksi. Pähkinöiden maku tulee esille nimenomaan pureskeltaessa. Vaikkakin pidän tummasta suklaasta ja pähkinöistä, on pakko antaa tälle tuotteelle yltiömakeudesta vain 3 pistettä.

Hanna P 19.02.2010
Suuria tumman pähkinäsuklaan palasia. Vahva ja niin tuttu tumman suklaan tuoksu. Kovaa puraistaessa, mutta murenee kuitenkin suuhun. Näin tummaksi suklaaksi yllättävä makeus valtaa suun. Parasta tummaa suklaata mitä olen maistanut. Itsekriittinen "tummansuklaan vihaaja" minussa koittaa vastustella, mutta toisen toisen suklaapalasen sulaessa suussa sen tajuan, tämähän on tummaa suklaata ja oikeasti hyvää!

Kai 19.02.2010
Tyylikäs tummasuklaapala, jossa näyttäisi olevan pähkinärouhetta. Maku sen sijaan on vähemmän tyylikäs. Suklaa ei maistu juuri miltään ja pähkinässä on jokin sivumaku mikä muuttuu päämauksi. En tykkää. Vai tykkäänkö? Lopulta suuhun jää yllättäen makea maku joka nostaa pisteitä.

Sanna K 19.02.2010
Tumma iso ja kova suklaapala. Onneksi seassa on edes pähkinämurua, muuten olisi ihan liian tylsä. Harmi että pähkinää on liian vähän ja se maistuu hieman palaneelta. Ei ole hyvää suklaaksi eikä edes tummaksi suklaaksi. Liian tunkkaisen tylsä jälkimakukin.

Salla Elina Salo 18.02.2010
Tummaa suklaata, jossa jotain siemeniä täytteenä. Pähkinäinen tuoksu. Mehevän ruokaisa maku, tämähän on kuin suklaista ruisleipää. Todella hyvää tummaa suklaata. Siemenet häviävät suklaan mukana samaa tahtia, eivät jää suuhun pyörimään. Kovaa suklaata. Sulaa mukavasti, vaikkakin pureskeltavaa. Pähkinäinen jälkimaku.

Mikko 18.02.2010
Tummaksi suklaaksi erittäin mitäänsanomaton tuoksu. Ei tuoksu kaakao, ei sokeri, ainoastaan paahteisen pähkinän tuoksu vallitsee. Palassa on selvästi sisällä siemeniä, vaikka tuoksun perusteella voisi olettaa niiden olevan pähkinöitä. Puraisutuntuma on jämäkkä. Välittömästi suuhun tulee paahteinen maku. Sulaessaan suklaan ja kaakaon kitkeryys ja hapokkuus tulevat esille paahteisen maun pysyessä koko ajan mukana. Lopussa voi aistia myös pientä makeutta. Hyvää suklaata.

Elise P 18.02.2010
Erikoisen mitäänsanomaton tuoksu. Suklaa on todella tummaa, melkein mustaa. Joukossa on jotakin siemeniä tai murusia, jotka tarkassa imeskelyssä paljastuvat auringonkukansiemeniksi. Ehtottomasti pureskeltava suklaa. Suklaan maku on pehmeä, täyteläinen ja vähän liian makea. Rakenne ja jälkimaku miellyttävä. Jos ei olisi ollut näin makeaa, olisi saanut 5 pistettä.

Minna Hi 18.02.2010
Tumman suklaan seassa näkyy pientä pähkinärouhetta. Tuoksu on oudon mitäänsanomaton. Suklaan maku peittyy vahvan pähkinänmaun alle. Ja taas on lisätty ihan liikaa sokeria. Missä on kaakaon maku? Liian makea. Jälkimaku sokerinen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani