Mainospaikka vapaana

KULTASUKLAA Suklaalevyraadissa

Kultasuklaa joulusuklaa 54%
Tuotteen Kultasuklaa joulusuklaa 54% valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Kultasuklaa -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Joulu, Kaakaopitoisuus 40-64%, Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Tuotannosta poistuneet.
 

Nina M 04.01.2011
Piparkakkumainen tuoksu. Rakenteeltaan kovaa ja rouheista tummaa suklaata. Maku ja jälkimakukin hyvin jouluinen.

Mira 01.01.2011
Maistuu piparkakulle

Aki 17.12.2010
Voimakkaan makuinen suklaa, myös makeahko. Näytti sisältävän molenlaista sattumaa, jotka näkyivät ja tuntuivat, mutta eivät muuten antaneet hyvälle tuotteelle mitään lisäarvoa. Miellyttävä jouluinen (jotain piparkakkuun viittaavaa) tuoksu.

Jarkko 25.11.2010
Tummahkoa ja makeahkoa suklaata, kyseessä täytyy olla tutuksi tullut ja hyväksi todettu Kultasuklaan 54% suklaa. Suklaan seassa on rusinaa ja vasta suklaan liuettua suusta huomaan, että jotain pähkinääkin seasta löytyi. Kokonaisuuden maussa on lisäksi käytetty jotain jouluisia mausteita makua antamaan, joulun aikaa kun eletään. Ihan jees tuote, joka maistuisi minulle kuitenkin paremmin ilman joulumausteita.

Hanna P 25.11.2010
Suuria tumman palasia, joissa myös Kultasuklaa näyttää lukevan. Sattumana näköjään rusinaa…hhmmm…Suklaa on melko kovaa ja väkevänkin makuista. Rusinat soveltuvat rouskutteluun, mutta jotenkin vain suuni kaipaa jotain kermaista pehmeyttä makuun. Aivan ok suklaa, varsinkin jos pitää tummasta ja ei niin makeasta suklaasta. Tummaksi suklaaksi varsin hyvänkin makuinen, muttei suklaaelämyksenä minulle ole vahvasti positiivinen tai negatiivinen.

Iikka 25.11.2010
Onpas jouluinen tuoksu! Onkos syynä ehkä rusina, vai onko tässä muutakin. Tekeekö aivoni kepposia vai onko maussa esim. piparkakkua tai glögiä? Makeaa, todella makeaa tummaa suklaata. Suosittelen kaikille niille, jotka ovat sitä mieltä että tumma suklaa on ynseää. Joka tapauksessa mitä parhain sesonkisuklaa, pitänee hommata omaan joulupöytään. Ei kuitenkaa parasta mahdollisista juhannusevästä.

Satu 25.11.2010
Paksuja, massivisia ja napakoita tummasuklaapalasia. Suklaa tuoksuu joululle ja massan seasta luulen bonganneeni rusinoita ja pähkinärouhetta. Maustehyllystä on rapsaistu ainakin kanelia. Kiva pikku joulusuklaa erityisesti tumman ystäville. Omaan makuuni liian voimakasta.

Susanna K 25.11.2010
Tummaa suklaata joka maistuu hieman pistävältä alkuun, liekö mausteita mutta sitten maku tasoittuu pehmeämmäksi. Sokerisuutta on suklaassa sopivasti ja jälkimakukaan ei hassumpi. Aika mukavan makuinen suklaa kaikinpuolin.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset