Laatusuklaa

KULTASUKLAA Suklaalevyraadissa

Kultasuklaa merisuola maitosuklaa
Tuotteen Kultasuklaa merisuola maitosuklaa valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,90 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Kultasuklaa -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Tuotannosta poistuneet.
 

Katja Ke 05.01.2015
Vaalea isohko pala, jossa näkyy hiukkasen mustaa seassa. Tuoksu maitosuklaan. Suussa hyvin sulavaista, jotain aivan hiukkasen rahisevaa joukossa. Hyvin pehmeän, massamaisen maitosuklaan maku dominoi. Toffeemaista paahtuneisuutta on myös mukana. Suolahiukkaset pääsevät maistumaan vain hetkittäin, yllättäen, ja enemmän jälkimaussa. Tämäkin ansaitsee kuitenkin tältä suolaisenmakean suurelta ystävältä 4 tähteä.

Veli-Matti 31.10.2012
Ulkoasu vaikuttaa kovin tavalliselta, eikä tuoksukaan ole erikoinen. Ensimmäinen puraisu ja... kuka on laittanut sokerin tilalle suolaa?! Aivan liian suolaista omaan makuuni, vaikka jotkut muut suolasuklaat ovatkin kutkutelleet makuhermoja. Suklaa itsessään on ihan keskivertoa ja vaikuttaa laadukkaalta. Kiitos, mutta en santsaa!

Pirjo 30.09.2012
Ulkonäöltään vaalean ruskea. Pehmeänmakuinen maitosuklaa. Suklaanmaku tulee lopussa, suolarakeita? En söisi enempää.

Saara 21.06.2012
Pidän tämän tuotteen palakoosta ja -paksuudesta, sillä olen mieltynyt melko tuhteihin suklaapalasiin. Joskus menneinä vuosina kultasuklaan maitosuklaa oli mielestäni hieman tunkkaista, mutta tämä sulaa suuhun ja muistuttaa melko pitkälle Fazerin sinistä. Mukana on kuitenkin näkemältä tummia pisteitä, jotka osoittautuvat makuaistin perusteella suolaksi. Suola ei ole suklaassa ollenkaan hassumpi juttu, ja kuten tiedetään, makea ja suolainen tasapainottavat klassisella tavalla toisiaan. Tässä suklaassa suola ei olekaan mikään koriste, vaan todellinen osa makua, ja rakeita on runsaasti. Yhdistelmä on kirjaimellisesti muikea ja suutuntuma suolarakeineen erittäin hauska. Paikoin tosin tuntuu jopa, että suolaisuutta on inasen liikaa. Kaiken kaikkiaan hyvä tuote, jonka voisin kuvitella tummasuklaisena yltävän korkeimpaankin arvosanaan (niin Kultasuklaa, mitenkäs olisikaan?).

Mira 09.05.2011
Aika jännänmakuinen yhdistelmä. Ei oikein osaa sano juuta eikä jaata, että pilaako vai parantaako merisuola alkuperäisen suklaan maun. Ehkä kuitenkin liian erikoinen yhdistelmä suurempaan käyttöön. Maistelutaolla ok.

Aki 09.04.2011
Rakenne ja tuntuma onnistui jotenkin olemaan yhtä aikaa sekä kova, että pehmeä. Myös makujen vastakohdat kinuskisuus ja lievä suolaisuus toimivat erinomaisesti yhdessä.

Nina M 06.04.2011
Maitosuklaan näköinen. Tuoksu äikeä. Rakenne todella kova ja lohkeileva. Maku menee tuoksun kanssa samaa linjaa eikä pienoinen suolasuus edes paranna makua. Jälkimaku limainen.

Oskari 02.04.2011
Näyttää normaalilta maitosuklaalta, mutta puraisu paljastaa agressiivisen daimin maun. Yllättävä kokemus. Suklaa hieman rasvaista, mutta ei kovin makeaa. Daim sopii hyvin kokonaisuuteen. Pitkä jälkimaku. Hyvä kokonaisuus.

Marika 29.03.2011
Paksuhko maitosuklaan palanen ilman tunnusta. Olisikohan kuitenkin Kultasuklaata.. Kermainen ja ehkä hieman kinuskimainen alkumaku, sitten tulee pieni suolaisuus. Oikein mukava. Tätä syön mielelläni, vaikkei tuote mitenkään vallankumouksellinen olekaan. Makujen harmonia on kuitenkin kohdillaan.

Sanni 23.03.2011
Isoja palasia, jotka tuoksuvat ja näyttävät tavalliselta maitosuklaalta. Aluksi maistuukin vain maitosuklaa, mutta sitten tulee suolainen maku ja suolakiteet rouskuvat kivasti suussa. Suolakiteet tasapainottavat muuten makeaa suklaanmakua.

Miriam 20.03.2011
Hieman liian isoja paloja. Tuoksu maitosuklainen. Alussa suussakin maistuu vain tavallinen perus-maitosuklaa, mutta loppua kohden alkaa esille tulla suolainen maku. Lopussa suolakiteetkin erottuvan selvästi. Maku on tasapainoisen hyvä. Suola taittaa maitosuklaan makeutta hyvin.

Erja 03.03.2011
Kultasuklaa logolla koristellut ja paksuhkot palat. Tuoksu normimaitosuklaalle. Odotin mielenkiinnolla tätä kokemusta, sillä yksi lempisuklaistani sisältää suolaa ("pistachios and a hint of salt"). Tässä se ei vain toimi. Suklaa perushyvää, mutta suolakiteet häiritsevät (liian isoja!) ja ne täytyy sylkäistä pois.

Tapani P 28.02.2011
Vaaleaa maitosuklaata, ulkonäöltään mitäänsanomaton. Tuoksu maidon ja sokerin sekoitus. Maku vivahtaa vähän toffeehen. Missä merisuola? Suklaan maku peitetty sokerilla.

Iikka 24.02.2011
Näyttää Kultasuklaan tuotteelta.... ettei vaan olisi chiliä... Huh, ei ole. Eikä aluksi ole mitään muutakaan makua. Menetän kärsvällisyyteni ja alan rouskuttelemaan. Jahas.. Ompas tujun suolaista... varsin hyvää. Toisessa palasessa ei sitten suolasattumia ollutkaan juuri ollenkaan, mikä eittämättä on huono seikka. Itse suklaa on peruskamaa (+2,5), suolalisuke (+1,5), mutta sattumien sattumanvaraisuus (-1) = 3 pistettä. Jälkimaku onnettoman pliisu.

Minna Hi 20.02.2011
Tuoksu on jotenkin raikkaan maitosuklainen. Arvioimista saattaa häiritä aiemmin syödyt chilisuklaat. Maussa on toffeeta, hieman dajm-tyyppinen maku. Jotain pieniä suolaisia paloja suklaassa, olisiko merisuolaa? Vaniljaa, fudgea, toffeeta ja suolaa. Makea, mutta ei nyt haittaa yhtään.

Kati 20.02.2011
Miellyttävä, tuntuva maitosuklaan tuoksu. Erittäin makea, karkkimainen suklaa. Suolahippuset ilahduttavat. Toffeinen fiilis. Hyvää!

Olavi 19.02.2011
Tuoksu miedon kaakaoinen. Tuoksussa mausteisuutta. Väriltään vaalean ruskeaa, maitosuklaata siis. Palaa katsellessa rakenteesta pystyy paikantamaan pieniä hippuja. Rakenne napakka. Maku osoittautuu kaakaon suhteen miedoksi, mutta erityistä makeutta ei pysty havaitsemaan. Maussa on kuitenkin suolaisuutta. Edeltävän näytteen tulisuus oli turruttanut makuhermot siinä määrin, että arvio ei ole luotettava, koska se on tehty vain niiden havaintojen pohjalta, jotka arviointiolosuhteissa olivat vallitsevat. Niinpä toisissa olosuhteissa ilman edeltävän näytteen tulisuuden tuntua suussa, arvio muodostuisi aivan toisenlaiseksi.

Päivi 18.02.2011
Suuri paksu palanen maitosuklaata. Oho, on kyllä erikoinen maku. Tässähän on suuria suolakiteitä mukana. Suklaa maistuu tosi hyvälle, mutta suolan kanssa hieman omituiselle. Suolakiteet jäävät hampaiden väliin. Makea+suola yhdistelmä vaatii hieman totuttelua. Jälkimaku jää karvastelemaan suuhun.

Hanna P 17.02.2011
Reilunkokoisia maitosuklaan lohkareita. Tuoksu ei anna mitään viitteitä. Jotain rouskuvaa ja väkevää sattumaa, joka tulee esiin hyvin makean ja pliisun alkumaun jälkeen. Pippurinen maku jää pyörimään suuhun, täytyy ottaa ”kontrollipala”. Imeskeltäessä kova ja pääosin taas makeat maitosuklaan maut tulevat ensin esiin. Sitten hieman pippurisuuttakin. Jotenkin toivoisin suklaaseen vähemmän makeutta ja sattumiin enemmän makeutta. Jotenkin vaan tuotteeseen tulee himo ja ah, kolmannella palasella aivan kunnon salmiakkinenkin sattuma suuhun, mut ihan liian harvassa noita kunnon sattumia. Jännä tuote kumminkin.

Jarkko 17.02.2011
Logo paljastaa valmistajan ja väri paljastaa maitosuklaaksi. Pistän palasen suuhun tietäen mitä tässä mausteena on, mutta en vaan tunnista suolan makua lainkaan. Vasta sitten, kun suklaa on sulanut suusta kokonaan, huomaan suklaan sisältäneen suolaakin. Suola ja suklaa on siitä erikoinen yhdistelmä, että niiden ei uskoisi sopivan yhteen millään tavalla, mutta jotakin kiehtovaa siinä kuitenkin on. Ehkä hyväkin asia, että suolaa on näin vähän. Sen huomaa, mutta se ei häiritse, vaan ainoastaan kutkuttelee makuhermoja kielen reunoilla. Kuriositeettisuklaa, joka ainakin tänään miellyttää.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani