Laatusuklaa

KULTASUKLAA Suklaalevyraadissa

Kultasuklaa paahtopähkinä maitosuklaa
Tuotteen Kultasuklaa paahtopähkinä maitosuklaa valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,12 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Kultasuklaa -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Tuotannosta poistuneet.
 

Anita 03.12.2013
Hyvää, makeahkoa maitosuklaata, jossa näyttää olevan pieniä vaaleita murusia joukossa. Imeskeltäessä saa juuri ja juuri pähkinän maun esiin. Mielestäni pähkinää on joko liian vähän näinkin paksuun palaseen tai se on turhan pieninä murusina. Pisteet suklaalle, makealle perso kun olen.

Aki 30.11.2013
Mukavan kokoisia ja napakan oloisia maitosuklaa paloja. Suklaassa melko reilusti makeutta ja pähkinähän toimii purutuntuman tuojana aina. Pienissä erissä tämä toimii, isommissa määrissä alkaisi imelyys vastustaa toden teolla. Tämänkaltaisia tuotteita löytyy markkinoilta paljon, mitään lisäarvoa tai uusia vivahteita on turha hakea tältä suklaalta.

Saara 27.11.2013
Rasvainen tuoksu, kova suutuntuma. Suolaisuutta maussa, eli kotimaista, veikkaisin kultasuklaata. Joukossa jotakin pähkinärouhetta, liekö hasselpähkinää. Palakoko ja –paksuus hyvä, mutta jokin täyteläisyys ja maistuvuus tästä jää uupumaan. Ihan hyvää perussuklaata kuitenkin.

Oskari 04.08.2011
Aivan mitäänsanomaton maitosuklaa. Pähkinää ei tahdo löytyä etsimälläkään.

Sanni 27.07.2011
Makeaa, hyvää maitosuklaata, jossa joukossa paähkinää. Pähkinärouhe ei maistu mitenkään erikoiselta, mutta kokonaisuudessaan tämä on varsin hyvää pähkinäsuklaata.

Miriam 27.07.2011
Naminauskis! Todella makeaa ja hyvää maitosuklaata. Todella pähkinäistä ja mukava suutuntu. Itse kaipaisin lisää pähkinää ja ehkä ripauksen suolaa mukaan.

Marika 20.07.2011
Varsin kelvollista perussuklaata maukkaampaa maitosuklaata. Lisuke sen sijaan on melko mitäänsanomatonta, joten enpä siitä sitten mitään sanokaan.

Sari H 03.06.2011
Alkuhuuma on kaunis ja mukaansa vievä. Ulkonäkö on kuitenkin melko tavallinen, joten suklaalta ei odota mitään suurta. Haukattuaan palan löytää kuitenkin suklaan seasta pinen pieniä pähkinänpalojaa, jotka jäävät ihanasti hampaisiin kiinni.

Teresa 31.05.2011
Maitosuklainen, melko makea suklaa. Pähkinähiput rapisee kivasti hampaissa, mutta niitä on kovin vähänlaisesti ja ne ovat kovin pieniä. Maku on melko raskas, erittäin kermainen ja todella suklainen. Kiva peruspähkinäsuklaa, ei mitenkään hirveänä poikkea muista samankaltaisista, mutta varmaa laatutavaraa jos pitää pähkinäsuklaista.

Mikko 30.05.2011
Maitosuklaa pala, joka näyttää ilmasuklaalta. Palan sisällä näyttää olevan lastuja, pähkinälastuja kenties. Tuoksu on vanilliininen ja mieto. Maku on myös hyvin vanilliininen ja totaalisen makea. Ei minun makuuni. Suklaa maisuu hyvin miedosti ja palan sisällä olleet rouheet eivät tuo mitään muuta lisää kuin rouskeen äänen pureskeltaessa. Pahaa tämä ei ollut, muttei hyvääkään.

Elise P 29.05.2011
Tuttu, Kultasuklaan makean maitosuklaan tuoksu. Maku vanilliininen. Seassa jotakin murusia, jotka ovat niin pieniä, ettei niistä ota selvää, mitä ne ovat. Mahtaisiko olla pähkinää tai keksiä? Näin pienet ”muruset” pitäisi lailla kieltää! Kunnon palasia sen olla pitää, jos suklaan joukkoon pitää jotakin sotkea! En erityisemmin pidä Kultasuklaan perusmaitosuklaan makeudesta, ja murusetkaan eivät tuo mitään lisäarvoa. Tällaista suklaata varmaan teininä olisi vetänyt ilomielin levyllisen, mutta nyt ei uppoa.

Janne H 23.05.2011
Sileä laattamainen pala. Tuoksu on mieto. Alussa ei meinaa kaakaon makua tulla esille millään, mutta hieman myöhemmin tulee tyypillinen vaaleahkon suklaan, sekä sokerin maku esille. Nokareet sisällä on onnistuttu jauhamaan pieniksi, joten ne eivä häirinnyt minua. Jälkimaku jäi lyhyeksi ja vaisuksi ja eikä tarvitse paljoa suuta huuhdella. Puolen levyn suklaa ja sitten riittää.

Päivi 20.05.2011
Kultasuklaan palanen hyvää maitosuklaata. Seassa hieman suolaista pähkinää murusina. Suklaa ja pähkinä on hyvä yhdistelmä. Suolaisuus on vähäistä, mutta silti makua täydentävä. Jälkimaussa puskee enempi suolaisuus esiin.

Minna Hi 19.05.2011
Vaalean suklaan tuoksu, seassa näkyy jotain pähkinärouhetta. Maussa on jotain paahdettua pähkinää tai keksiä, hieman toffeinen. Hyvin makea. maku on melko mitäänsanomaton ja sokerilla kyllästetty. Pidän enemmän kokonaisista pähkinöistä, tällainen pieni rouhe ärsyttää.

Jarkko 19.05.2011
Maitosuklainen pala on erittäin tutun makuinen lähes kaikista aiemmista maisteluista; Kultasuklaan mausta ei juuri voi erehtyä. Tällä kertaa suklaan seassa on pieniä vaaleita murusia, pähkinöitä arvaten. Pähkinöitä on kuitenkin valitettavan vähän ja muruset ovat niin pieniä, että en juuri voi väittää niiden maistuvan miltään. Suuhun jää kuitenkin jotakin murusia pyörimään, joten oli siellä todistettavasti jotain. Itse suklaassahan ei vikaa ole, mutta olen niin pettynyt tähän pähkinöiden vähyyteen, että annan vain keskinkertaisen arvosanan.

Iikka 19.05.2011
Varsin tavallisen oloista kultasuklaata. Sokerisessa suklaassa on sattumia juuri sen verran harvassa, että kiukku alkaa nousta. Hyi! Arvosana tippuu.

Hanna P 19.05.2011
Suurehkoja maitosuklaan paloja Kultasuklaan tyyliin. Jotain hippusiakin on joukossa, mantelia kenties. Tuoksu perinteisen maitosuklaan, ei mikään paras lajissaan. Mausta en oikein saa kiinni, aika perinteistä ja pehmeän makuista maitosuklaata. Sattumista en saa kiinni, ja kiikun pisteissä nelosen ja kolmosen välillä, ehkä kuitenkin kolme. Suklaa hyvää ja sattumat mauttomia.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani