Fazer

KULTASUKLAA Suklaalevyraadissa

Kultasuklaa tumma suklaa inkivääri 54%
Tuotteen Kultasuklaa tumma suklaa inkivääri 54% valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,93 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Kultasuklaa -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 40-64%, Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Tuotannosta poistuneet.
 

Saara 07.10.2013 (Jäsenprofiili)
Ei kovin laadukasta tummaa suklaata tämä, vaan valtavan makeaa ja taloussuklaamaista. Kaikkiaan jotenkin halvan oloista. Seassa on marmeladinpaloja, joista hädin tuskin tunnistaa inkiväärin maun ja jäljelle jää vain koostumuksen kumimaisuus. Olisin kaivannut tujumpaa inkivääriä tähän, ja laadukkaampaa tummaa suklaata. Melko puolivillainen kokemus.

Aki 31.05.2012 (Jäsenprofiili)
Mietotuoksuinen suklaa. Pieniä tunnistamattomia sattumia tuntuu heti ensipuraisusta alkaen. Alkuun en meinaa löytää mitään makua sattumien takaa, mutta imeskellessä saan hennon inkiväärin maun esiin. Liika inkivääri saattaisi olla myöskin tuhon tie, mutta pikkuisen enemmän olisi saanut maistua. Mukavan napakkaa pureskeltavaa.

Veli-Matti 18.05.2012 (Jäsenprofiili)
Tuoksu ja ulkonäkö mitäänsanomaton. Kiinteä rakenne. Tummaa suklaata, mutta sopivasti makeutta mukana. Inkivääri sopii hyvin, ehkä saisi olla hieman enemmän. Jälkimaku ja fiilis katoavat sopivan nopeasti. Sopii kahvin kanssa tai vain pari palaa kerrallaan nautittavaksi. Kokonaisuutena herkkua!

Teresa 08.05.2012 (Jäsenprofiili)
Ilmeettömän näköistä tummaa suklaata. Tuoksu kaakaoinen. Tuntumaltaan melko kovaa. Jännä yllätys seuraa puraistessa: täällä onkin jotain pieniä sattumia mukana. Onpas ovelan makuista - inkivääriä, ellen ihan väärässä ole ja veikkaisin kandeeratuksi kun on näin makeaa. Kokonaisuus on oiva: tujaus ärpäkkää inkivääriä sopii hyvin tumman suklaan lempeyteen. Tosin sattumia saisi olla reilusti enemmän, tällaisenä tämä jää melko miedoksi ja lopulta mitäänsanomattomaksi.

Pirjo 04.05.2012 (Jäsenprofiili)
Pehmeä, kitkerän oloinen.

Miriam 09.04.2012 (Jäsenprofiili)
Epämiellyttävää suklaata. Palakoko liian suuri ja maku omituinen. Tulee jollain tavalla mieleen joulu ja jotkin pikkuleivät, mutten silti tunnista makua. Ei kamalinta mitä olen syönyt, mutta ei tee mieli toista palaa.

Marika 07.04.2012 (Jäsenprofiili)
Tämän suklaan tarjoamistyyli herättää epäilyksiä.. suklaa ei kuitenkaan tuoksu tai näytä pahalle, joten maistelemaan. Mmm, pureskeltavaa ja maukasta. Oikein hyvää, jännä mausteisen imelähkö sivumaku tuo mieleen piimäkakun. Jotenkin pihkainen.., ai inkivääri.

Laura 03.04.2012 (Jäsenprofiili)
Kultasuklaa yllätti vaihteeksi ihan positiivisesti. Rakenne mukavan rapsahtava ja jännä pihainen maku, jota en heti inkivääriksi älynnyt. Mukava tummuusaste. Tämä jäänee silti kuriositeetiksi, tuskin ostan kotiin koko levyllistä.

Sanni 29.03.2012 (Jäsenprofiili)
Maukasta tummaa suklaata, tuoksu tosin ei ole kovinkaan houkuteleva. Sopivan makea ja samalla hiukan kirpeä. Suklaan joukossa pienen pieniä "rakeita" ilmeisesti inkivääriä, jota en aluksi tunnistanut. Kokonasuudessaan todella hyvää.

Iikka 23.03.2012 (Jäsenprofiili)
Tässäpä vasta tylsän näköinen ja kulmikas tumma palanen. Varsin kova. Yllättävän makea. Tässä lienee seassa makeaa inkivääriä. Yksi piste tuli juuri lisää. Inkivääri ja sokeri näyttelevät tässä tuotteessa pääosia, mutta näytelmän loppupuolella taas voittajaksi julistetaan suhteellisen kelpo tumma suklaa. Outo juttu, mutta toiseen palaan ei sitten ollut riittänyt sitä inkiväärin makua, tai sitten tumma suklaa alkoi dominoimaan turhankin paljon. Pitänee siitä vähentää yksi piste...

Päivi 22.03.2012 (Jäsenprofiili)
Tumma palanen, joka tuoksuu ummentuneelle. On kyl kovaa ja jotakin rapisevaa seassa kuin sokeri. Suklaa ei ole ollenkaan kitkerää vaan hieman makeaa. Itseasiassa hyvän makuista. Jälkimaussa alkaa tulla monia makuja suuhun. Jotakin hedelmäistä, petrolimaista, pistelevää, makeaa. Ihan ok.

Kirsi I 22.03.2012 (Jäsenprofiili)
Kultasuklaata, lukee palan pinnalla. Tummaa ja kovaa, hampaissa tuntuu narskuvan jotain hippuja. Piparminttua?? Minttuinen maku on hento ja tuote muistuttaa etäisesti hammastahnaa. Tasainen tuote, joka ei käännä pistevaakaa kolmosesta.

Hanna P 22.03.2012 (Jäsenprofiili)
Iso aika tumma suklaan pala. Jotain keltaisia sattumia... tai ainakin yksi :) Miedon kaakaoinen tuoksu. Suklaa kovaa ja sattumat rohisevat suussa. En oikein saa kiinni sattumista, voivat yhtä hyvin olla sokeria kuin inkivääriäkin tai molempia. Suklaakaa ei oikein pääse tässä yhdistelmässä edukseen. Vaan eipä tämä pahaakaan ole. Vallan syötävää ja herkuteltavakin suklaa vaikkei suuria tunteita herätäkään.

Jarkko Karhunen 22.03.2012 (Jäsenprofiili)
Valmistajasta ei voi erehtyä, kun palasen näkee (ja on nähnyt saman monesti aiemminkin). Tumma suklaa liukenee suuhun mukavasti, mutta heti alusta asti tuntuu, että jokin hiipii kulman takana. Jokin, joka ei halua näyttäytyä tai tulla maistetuksi. Puraisen siis palasen murskaksi ja maistan miedon sitruunaa muistutavan maun, jonka tunnistaa inkivääriksi. Inkiväärisiä suklaita olen ennenkin maistanut, joten uutuusviehätyksen ansiosta tämä ei saa pisteitä. Maku on itse asiassa kaikenkaikkiaan melkoisen tympeän tunkkainen. Aivan liian tunkkainen minun makuuni.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet