Laatusuklaa

KULTASUKLAA Suklaalevyraadissa

Kultasuklaa kirsikka valkosuklaa
Tuotteen Kultasuklaa kirsikka valkosuklaa valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,83 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Kultasuklaa -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Tuotannosta poistuneet, Valkosuklaiset.
 

Teresa 06.02.2015
Valkosuklaapatukkapalasia vaaleanpunaisella täytteellä - siinä ensimmäiset ajatukset tästä suklaasta. Millekkäs tämä nyt sitten tuoksuu? Jollekin tosi tutulle...öö...kirsikalle?! Niin tuoksuukin, kirsikalle. Erittäin vahvasti ja selvästi!

Maku on makea mutta erittäin miellyttävä. Kirsikka maistuu voimakkaasti ja valkosuklaa pehmentää ja pyöristää makua tosi kivasti. Kirsikka myös peittää valkosuklaalle ominaisen (ja minua usein häiritsevän) rasvaisen fiiliksen - tämä tuntuu yllättävän raikkaalta.

Todella kelpo kokonaisuus kyllä. Ainoa miinus on tuo makeus, mutta muuten on kyllä erinomaisen hyvää. Yleensä en niin valkosuklaasta välitä, enkä itse asiassa ole mikään kirsikan ystäväkään, mutta tässä tapauksessa ne on kyllä yhdistetty taitavalla tavalla!

Joni 05.12.2014
Ainoa, mikä tässä muistuttaa suklaata, on muotoilu. Varmasti lapsien makuun kyllä.

Miriam 08.10.2012
Suklaa on kokenut hieman kovan kohtalon, joten sen arvioiminen on vaikeaa. Koostumus on omitunen, ja makukin tuo mieleen esanssinen liköörin. Valkoisen suklaan ystävänä yhden ylimääräisen pisteen tämä saa, mutta ei tämä nyt hyvää ole.

Sanni 27.09.2012
Valkoista suklaata, joka tuoksuu voimakkaalta, mutta kirsikan tuoksua en siitä erota, pikemminkin tuoksu on esanssinen. Suklaan rakenne on outo ja rakeinen, mutta se saattaa johtua säilytysolosuhteistakin. Valkosuklaa on todella makeaa ja kirsikanpalaset hieman kirpeitä. Jälkimaku on yhtä esanssinen kuin tuoksukin. Tätä en toiste söisi.

Maija 22.09.2012
Valkoisen suklaan joukossa häämöttää jotain tummaa, tarkemmalla tarkastelulla ne osoittautuvat olemaan pieniä punaisia hippusia. Haju on todella outo, eikä mitenkään miellyttävä. Vastentahtoisesti maistan pientä kulmaa oudonhajuisesta suklaanpalasta, ja suussa se vasta oudolta tuntuukin kun koko rakenne on jotenki rakeinen. Suuhun jää vielä rakeita suklaan sulaessa, rakeet ovat aavistuksen kirpeitä, mutta mitänä erityistä tiettyä makua en niistä erota.

Teresa 19.09.2012
Mielenkiintoisen näköisiä valkoisen suklaan palasia, selvästikin maustettua suklaata koska jotain punaisia hippusia on paljon näkyvissä. Tuoksuu marjaiselle, vadelmaiselle ehkä tai kirsikkaiselle. Napsahtaa mukavasti puraistessa. Maku on pureskeltaessa voimakkaan kirsikkainen, maistuu niiltä punaisilta sokeriliemessä uivilta purkkikirsikoilta. Valkoisen suklaan maku jää taka-alalle, mutta jotenkin se kuitenkin tasoittaa makua, pehmentää ja rauhoittaa sitä. Kokonaisuus on todella makea, ehkä liiankin, mutta kuitenkin maukas. Kirsikkainen jälkimaku viipyilee suussa vielä melko pitkään.

Jarkko 17.09.2012
Vieno marjainen tuoksu valkosuklaassa, jossa valmistajan logo. Tuoksu on samalla jopa hieman salmiakkinen...? Maku kuitenkin paljastaa marjan laadun, tämähän on kirsikkaa. Valkosuklaa ei jostakin syystä tunnu/maistu kovin makealta, vaan kirsikan maku ilmeisesti tasoittaa sitä. Kirsikan maun voimakkuus on aivan täydellisen sopiva. Se maistuu riittävästi, mutta ei liiaksi. Kirsikka on valkosuklaan joukossa kuivatussa muodossa, joten se hieman rapisee pureskellessa. Tässä kokonaismaussa on jotain tuttua, mutta en kertakaikkiaan saa päähäni missä olen samankaltaista aiemmin maistanut. Maukastahan tämä on. Valkosuklaan (kuitenkin esiin tuleva) makeus hillitsee syömästä suuria määriä tätä yhdellä istumalla, mutta siihen asti on hyvää.

Päivi 16.09.2012
Valkoisia isoja paloja, jossa punaisia pisteitä seassa. Puolukalle tuoksuu. Makua saa houkutella esiin. Rapisee suussa. Maku tuntuu miedolta. Pienenmoista kirpeyttä. Mut kokonaisuus melko pliisu. Saa syödä usiamman ennenkuin maistuu jollekki. Jälkimaku yllättävän ällömakea kirpeän sekoituksella. Huhhuh! Näin siis sokossa, mut kävikin ilmi että oli kirsikkaa. En ihan olis arvannut mut jälkikäteen kyllä vain maistuikin kirsikalle. Ei se oikeastaan puolukalle maistunut mut se tuli jostain syystä mieleen ekana.

Janne J 16.09.2012
Mieto, neutraali tuoksu. Kovahkon valkosuklaan joukossa on hampaissa rahisevia punaisia sattumia, jotka makuaistini helposti identifioi kirsikaksi. Tässä suklaassa on vältetty valkosuklaan tyypilliset ongelmat eli liiallinen makeus, jauhoinen rakenne ja pistävä maku. Tai sitten kirsikka peittää ne alleen maullaan, joka on säilykekirsikkamaisella tavalla aito. Valkosuklaan ja kirsikan yhdistelmää en ole aiemmin maistanut ja vallan kelvolliselle tuntuu tämä kombinaatio, etenkin kun marjaa on annosteltu suklaan joukkoon juuri sopivasti. Kokonaisuutena ihan asiallinen tuote, kyllä tällekin on tilaa markkinoilla.

Marke H 16.09.2012
Valkosuklaata jossa punaisia muruja. Ensimakuna tulee esille liekkö romminen aromi? Pala ei sula helposti. Hetken pyörittelyn jälkeen suussa jäljellä rapsakoita marjamuruja. Mielenkiintoinen yhdistelmä.

Hanna P 16.09.2012
Ihanan isoja valkosuklaapaloja punaisilla pikku sattumilla. Tuoksu hyvin marjainen, jee! Sokeri vaan rouskuu suussa, kun purasee eli makeaa on! Hieman semmoinen kirsikkainenkin maku, mistä en niin pidä. Kuitenkin, koska tykkään marjaisuudesta ja valkosuklaasta niin pisteitä neljä.

Iikka 16.09.2012
Valkosuklaata jossa on mukana sattumia. Tuoksu on miellyttävä. Ratisevat sattumat sisällä ovat makeat, ehkäpä "karkkiset", mutta eivät makeudessaan mene överiksi. Myös valkosuklaan hapan-emäs-tasapaino on sallituissa parametreissä. Harvinainen valkosuklaa totta tosiaan, tätähän voisi syödä enemmän kuin kaksi palaa. Oikeastaa jäi kaipuu...
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani