Laatusuklaa

KULTASUKLAA Suklaalevyraadissa

Kultasuklaa suolapähkinä maitosuklaa
Tuotteen Kultasuklaa suolapähkinä maitosuklaa valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,92 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Kultasuklaa -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Tuotannosta poistuneet.
 

Annamari 17.12.2018
Palat ovat sileitä ja keskikokoisia. Tuoksu on rasvaisen oloinen. Suklaan, joka alkuun tuntuu vähän jauhoiselta, seassa on suolapähkinää. Suolapähkinä maistuu miedosti, sitä hädin tuskin huomaa. Suklaan makukin on tunkkainen. 2p.

Miriam 06.11.2012
Palakoko mielestäni liian paksu ja suuri. Suuri kokonaisena suuhun laitettavaksi, mutta liian paksu puraistavaksi. Maku on makean maitosuklainen, mutta makeutta taittaakin joukossa oleva suolainen pähkinä/manteli, joka selviää suussa pähkinäksi. Maku on voimakkaan pähkinäinen ja suola sopii ihanasti suklaaseen.

Sanni 31.10.2012
Maitosuklaata, jossa joukossa pähkinärouhetta. Maitosuklaa on hieman rasvaisen makuista, mutta kokonaisuudessaan tämä on ihan syötävää. Suolapähkinää tässä en silti maista.

Marke H 29.10.2012
Maitosuklaalevyn palanen, ei tuoksu juuri miltään. Vaaleita sattumia harvakseltaan, pähkinää luultavsti. Kiva pureskeltava palanen, lähtee sulamaan suussa. Maku makean ja suolaisen sekainen. Sattumia sopivasti - tykkään. Ostaisin töihin kahvitauolle, ruokaisan oloista.

Harri R 27.10.2012
Teollinen, kalenterista tuttu. Kölleröitä seassa, ei osaa sanoa mitä. Hyvä maku katoaa nopeasti, jokin karvas jää jäljelle ja kauaksi aikaa. Taitaisi jäädä kertaostokseksi, joulukuusitavaraa. Nielunahka turtui.

Päivi 24.10.2012
Makeaa maitosuklaata ja pähkinärouhetta seassa. Rouskuu kivasti. Kovin on makea suklaa. Onkohan sokeria lirahtanut liikaa. Mut muuten kyl yhdistelmä toimii. Hitaammassa sulamisessa maku on makea ja karvas. Siitä tulee mieleen että onkohan tää sittenki mantelia. Jälkimaku on yksinomaan makea. Minusta liian makea. Liekö oma makumieltymys alkanut muuttua. Näin siis sokossa. En maistanut suolaa ollenkaan, etten olis arvannu suolapähkinäksi.

Hanna P 24.10.2012
Reilun kokoisia Kultasuklaa maitosuklaan paloja vaalein sattumin. Makean pähkinäinen tuoksu. Sattumia niukasti ja puraistessa sattuma irtoaa pöydälle. Rasvainen, karamellinen ja makea... Tykkään suklaan mausta ja mikäs sattumissa vikana... Ja juuri kun tämän kirjoitin, sain sattumaa yksin suuhun ja hieman oudon siemenmäinen maku tässä oli... Mut siis kokonaisuutena maistuva. Sattumien vähyys vaan jää "jurppimaan".

Iikka 24.10.2012
Miltei tuoksuton on tämä epäilyttävästi Kultasuklaan suklaata muistuttava suklaa. Sisällä kai mantelia. Jos tuoksusta pitää joku sananen sanoa, niin olkoon se "joulu". Mutta heti haukatessa huomaa, että makua piisaa. Tuote on todella makea, ja olen erottavani ehkä salmiakkisen vivahteen, mutta suupielistä nuoltu kama paljastaa sen suolaksi. Manteli onkin maapähkinää, olen jopa sen ohuen pintakuoren erottavinani. Tätä kelpaa tarjota vieraille taikka herkutella itse. Makeudesta huolimatta 4 pistettä.

Jarkko 23.10.2012
Maitosuklaata, jossa varsin epätasaisesti pähkinäsattumia. Söin kaksi palasta ja ensimmäisessä ei ollut pienintäkään pähkinänpalaa, suolaa kylläkin. Toisessa palasessa oli pähkinää sopivissa määrin, mutta ei suolaisuudesta aavistustakaan. Pähkinä maistuu lähinnä niiltä ruskeakuorisilta pieniltä maapähkinöiltä, joita myydän kilon pusseissa ja nautitaan monesti rusinoiden kanssa, eikä varsinaiselta suolapähkinältä. Kaikenkaikkiaan ihan ok tuote, jonka suurin puute on se, että ei herätä juuri minkäänlaisia tuntemuksia, eli vähän tylsä.

Maija 15.10.2012
Palanen maitosuklaalevystä, jossa erottuu valkoisia pähkinänpalasia. Suklaa on melko kovaa, eipä voi suositella hammasrautapotilaille. Pähkinänpalasista erottuu hienoinen suolainen vivahde, kokonaisuutena maku on ihan ok, mutta olisi vielä parempi jos pähkinät olisivat suolaisempia.

Saara 11.10.2012
Paksu ja lohkeileva pala. Näyttää herkulliselta. Alkumaku on kuitenkin oudon pistävä, ja minulle tulee ainakin alkuun mieleen salmiakki tai vastaava. Vasta tämän jälkeen havaitsen hiljalleen vivahteita maitosuklaasta, joka on aika mietoa. Pähkinöitä tai vastaavia rouskeitakin tässä on, mutta yleisvaikutelma jää hyvin oudoksi. Kuulemma suolaa? No kappas, siitähän se salmiakkivaikutelma varmaan tulikin. Suolapähkinöitä en kuitenkaan tunnistanut. Yhdistelmä ei ole järin onnistunut, vaikka saman valmistajan merisuolasuklaa miellyttikin.

Minna Hi 10.10.2012
Onpa pähkinäinen tuoksu, sellainen pähkinävoi tulee mieleen. Suklaa on vaaleaa ja makeaa ja maistuu myös pähkinältä. Suola maistuu pikkuriikkisinä kiteinä suklaan seassa, mutta ei ollenkaan voimakkaasti. Pähkinän makua saisi olla enemmän tai se voisi olla isompana rouheena suklaan seassa. Nyt tämä on lähes imeskelykelpoista. Loppujen lopuksi kuitenkin liian makea, mutta sopii joskus makeannälkään.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani