Laatusuklaa

KULTASUKLAA Suklaalevyraadissa

Kultasuklaa mustikka tummasuklaa luomu 75%
Tuotteen Kultasuklaa mustikka tummasuklaa luomu 75% valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Kultasuklaa -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 75-84%, Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Luomu, Tuotannosta poistuneet.
 

Päivi 06.03.2013
Tummaa suklaata ja mustikan palasia seassa. Suklaa sopivan pehmeää. Maku on tummaa ja paahteista. Mustikka jää ihan taustalle ettei makua oikeastaan eroita makuna. Palaset jää suuhun pyörimään mutta makua niistä ei irtoa. Suklaa maistuu kaakaoiselle ja paahteiselle. Maku unohtuu hyvin nopeasti.

Olli P 03.03.2013
Tuoksuu niin perus tummasuklaiselta kuin tummasuklaa voi. Alussa suklaa on kovahko, mutta hetken päästä pehmenee. Mustikat tuntuvat konkreettisesti seassa, tosin jos en tietäisi suklaan nimeä niin en tunnistaisi mustikaksi. Maku ei tarjoa yhtään mitään. Alussa ei mitään, mustikat ei maistu ja aikansa suussa pyörittelee niin jää vain imelähkö maku. Yhtä tyhjän kanssa huonolla jälkimaulla. Iso pettymys mustikan ystävälle.

Teresa 02.03.2013
Tutunnäköisiä tumman suklaan palasia. Tuoksu on melko perinteinen tumma suklaa, mutta mukana on aavistus jotain...marjaa tai hedelmää, luulisin. Haukatessa paljastuu, että jotain tummia kuivattuja marjoja täällä on seassa, en kyllä olisi välttämättä osannut mustikaksi sokkona tunnistaa. Suklaa on vähän kitkerää ja todella vahvan, tumman kaakaoisen makuista, ja jotenkin kuivaa. Marjoja on mukana varsin vähän ja niiden maku ei kyllä pääse tässä yhtään oikeuksiinsa. Suklaan maku peittää marjat lähes kokonaan, ja saa marjatkin maistumaan kitkeriltä. Kokonaisuus kaipaisi lisää makeutta ainakin. Suu jää todella kuivaksi ja ikävän tuntuiseksi.

Mikael 21.02.2013
Tumma, pehmeähkö suklaa, voimakkaan makeinen jälkimaku, aluksi hapan vivahde. Makea maku voimistuu jälkimakuun edetessä. Liian tumma mutta sopivan makea suklaa lopuksi.

Jarkko 24.12.2012
Luomua ovat kaikki ainekset tässä tummassa suklaalevyssä, varmasti mieluisa asia monelle. Tuoksu on melko neutraalin kaakaoinen. Neutraali-termi tulee monessakin suhteessa mieleen suklaata syödessä. Mustikoita (ei onneksi niitä hiekaksi kuivattuja) suklaassa tuntuu olevan, mutta niidenkin maku on varsin mieto, neutraali. Yllätyn siitä, kuinka mauttomaksi kokonaisuus jää. Tässä ei oikein maistu kaakao, ei muistikka, ei sokeri, ei mikään. Suklaa tuntuu suussa helposti murenevalta ja mustikat tuntuvat onneksi ihan mustikoilta, mutta. Jos luomu-ainesten käytöstä seuraa tällaista suklaata, en rohkaise valmistajia siirtymään luomun pariin. Pitäähän suklaassa sentään makua ja/tai luonnetta olla! Kääreissä mainittu "Tuotettu EU:n ulkopuolella" herättää kysymyksiä.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani