Laatusuklaa

KULTASUKLAA Suklaalevyraadissa

Kultasuklaa mustikka valkosuklaa
Tuotteen Kultasuklaa mustikka valkosuklaa valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,47 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Kultasuklaa -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Tuotannosta poistuneet, Valkosuklaiset.
 

Annamari 15.12.2018
80g levy, jossa 10 palaa. Itse suklaa on vaaleanpunaista ja sen seassa näkyy kuivattuja mustikoita. Tuoksu on mieto. Suklaa on rasvaista ja pehmeää. Mustikan pystyy maistamaan, mutta liian makea valkosuklaa on hallitseva maku. Mauton ja ankea.

Olli P 15.06.2013
Lila, paksuhko pala jossa sattumat näkyy suklaan seasta. Mustikkaa tuote sisältää 3%, mutta päällepäin sanoisin että se riittää kovasti. Suklaa on keskikova.ja suklaa pysyy purtavana jonkun aikaa. Sattumia on tasaisesti, muutama joka palassa. Sattumat ei tartu hampaisiin ja ovat siis oikein oikeaa mustikkaa ilman mehukkuutta. Tuntumassa mustikka jää aika pliisuksi, mutta mustikan makua suklaaseen on saatu. Suklaa on hieman vaniljamaisen makea, mutta mustikan makukin pysyy rinnalla hyvin. Jälkimakuna tulee sitten valkosuklaan makeus esiin enemmän ja enemmän. Suklaasta jää makea fiilis, joten 80g levy on oikein sopiva. Suklaa on ok koostumukseltaan ja makua löytyy enemmän kuin monesta muusta marjasuklaasta.

Kirsi I 15.03.2011
Levy on kauniisti vaaleanlila ja aiinä on runsaasti mustikansinisiä sattumia. Tuoksu on marjainen ja valkosuklainen. Maussa valkosuklaa voittaa mustikan, mutta kuivatut mustikat ovat -no- mustikkaisia. Värin perusteella olisin odottanut enemmän mustikan makua, joten hieman petyin.

Antti M 04.09.2008
Herranjestas, pinkkiä suklaata! Eli värjäytynyt valkosuklaa, joka harvinaista kylläkin, on ihan syötävää vaihteeksi. Valkosuklaasta en juuri välitä mutta mustikka näemmä sopivasti tasoittaa makua ja tätä kehtaa maistaa toisenkin palan - vaikkakaan koukkuun tähän ei kyllä jää ja suklaaksi en miellä hevin. Parhaimmistoa valkosuklaiden saralla kuitenkin.

Sanna K 15.12.2007
Tämä on parempi yhdistelmä kuin puolukka, kun mustikka ei ole niin kirpeä ja koostumus on miellyttävämpi. Suklaan väri on mustikkamaidon värinen ja rouheet eivät tartu hampaisiin. Hyvä yhdistelmä.

Minna Hi 10.12.2007
Ihana täysin vaaleanpunainen suklaa, jossa on kokonaisia oikeita kuivattuja mustikoita! Tuoksuu valkosuklaalta. Mustikan makua joutuu kyllä tästä suklaasta etsimään. Palassa on n. 3 mustikkaa, joten makua ei pahemmin huomaa. Muuten ihan hyvä valkosuklaan maku. Ei liian makea, oikein hyvä. Lievä pettymys tuo mustikan maun puuttuminen.

Anja 08.12.2007
Mustikkamaidon värinen supermakea valkosuklaa jossa yksi kuivattu mustikka. Mustikan maku hyvä yhdistettynä valkosuklaaseen. Jännittävä väri. Kiva idea.

Elina 08.12.2007
Mustikat olivat omituisen tuntuisia suussa, jotenkin pehmeitä ja ei suklaaseen sopivia. Noin 3 mustikkaa/pala ei tuo tarpeeksi makua tähän. Mustikan maku tulee esille vasta kun tarpeeksi maiskuttaa.

Tytti 08.12.2007
Mikä ihanan söpö ulkonäkö: vaalean violetinsävyistä suklaata! Tässä lastenjuhlien tuleva suosikki! Mustikkaa on pikkuhippuina joukossa, maistuu ja tuoksuu mustikalle. Ehkä aavistuksen liian imelää.

Elise P 05.12.2007
Suklaan väri on yllätys. Eihän mustikkasuklaan pitäisi olla vaaleanpunaista? :-) Suklaa maistuu marjaisalle, mutta ei mielestäni ei erityisesti juuri mustikalle. Väri laskee arviotani. Ei mikään erityinen makuelämys.

Janne J 05.12.2007
Tuoksu on miellyttävä. Makeahkoa, ehkä hieman jauhomaista valkoista suklaata, melko tasapainoista. Jos oikein pinnistää, niin on tässä mustikkaakin havaittavissa sen verran, että tuote nousee hieman keskikerron valkosuklaan yläpuolelle.

Terhi 05.12.2007
Suklaan vaaleanpunainen väritys oli aika veikeä. Maku oli aika mieto, olisin ehkä vähän kaivannut lisää mustikan makua, koska valkosuklaa itsessään peitti mustikan maun aika tehokkaasti. Tämän voisi kuvitella olevan pienten lasten mieleen veikeän värityksen ja miedon maun vuoksi.

Antti K 07.08.2006
Aivan mahtava! Kylläpä on hyvää, pehmeää ja maistuvaa....todellakin pehmeää, mustikkaakin sopivassa suhteessa suklaaseen, harvoin olen näin innostunut suklaasta. Tätä pitää testata vielä eri olosuhteissa jolloin saan todellisen tuomion esiin.

Satu 07.08.2006
Mustikkamaidon väristä suklaata. Oikeat mustikat maistuvat tasavahvasti valkosuklaan rinnalla. Hyvää!

Antti H 07.08.2006
Kuten saman valmistajan mansikkavalkosuklaassa tässäkin tuotteessa marjan (eli mustikan) maku on voimakas. Suklaa ei ole liian voimaista. Ehkä jopa liian makeaa (jos ylipäätänsä mahdollista).

Susanna K 06.08.2006
Marjainen suklaa, jossa rasvaisuus korostuu maun yli. Etiketin mukaan pitäisi olla mustikkaa tässä suklaassa ja varmaan onkin, mutta maussa ei tule esille. Suklaan kuuluu olla valkosuklaa, mutta mustikkaa siihen sekoitettuna väri ei ole tainnut pysyä valkoisena. Jälkimakuna pieni polte kitalaessa. Hivenen pettynyt tähän makuun, sillä tuoteseloste lupaa paljon enemmän.

Jarkko 05.08.2006
Kääreessä lukee ihan selvästi, että kyseessä on valkosuklaa. No niin se varmaan onkin, mutta väri ei ole valkoista nähnytkään, vaan levy on vaaleanpunaisen pantterin värinen. Seassa näkyy tummempia täpliä jotka ovat mustikkaa. Ei voi moittia ainakaan ulkonäköä. Olisi mukava kuulla Kultasuklaan väeltä miksi levy on pinkki. Minulla on oma arveluni syystä, mutta en viitsi sitä mainita varmuuden puutteesta johtuen.

Riitti lätinät, nyt maistamaan. No ensin kuitenkin nuuhkaisen levyä pussissaan ja se tuoksuu mustikkaiselta suklaalta. Kaikki hyvin siis edelleen. Ja nyt vihdoin palanen suuhun. Oih... voih... maisk... nam... Mahtavan makuinen ja silkkisen sileä suklaa, joka kerta kaikkiaan vie kielen mennessään! Tosi vaikea olla purematta... Maku on makean marjainen, mutta ei liian makea. Mustikan maun voisi mahdollisesti luulla joksikin muuksikin marjaksi pääosin siitä syystä että tällaiseen yhdistelmään harvemmin törmää, mutta kun tietää sen olevan mustikkaa, niin kyllä se ehdottomasti siltä myös maistuu.

Pakkohan tätä on puremallakin kokeilla syödä. Pureskelemalla mustikan makua jää hieman kaipaamaan, se nimittäin ei maistu yhtä selvästi pureskellessa. Muuten maku on ok, tunnistaa valkosuklaaksi. Kannattaa siis ehdottomasti imeskellä ainakin ensimmäinen pala, siis jos malttaa....

Mahtava uutuus Kultasuklaalta. Kyseinen maku on heidän kuukauden makunsa elokuussa tänä vuonna, joten saanti voi vaikeutua tai estyä kokonaan elokuun jälkeen. Kannattaa siis todellakin olla ajoissa liikkeellä, nämä viedään nimittän ihan varmasti käsistä.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani