Laatusuklaa

KULTASUKLAA Suklaalevyraadissa

Kultasuklaa chili maitosuklaa
Tuotteen Kultasuklaa chili maitosuklaa valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Kultasuklaa -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Tuotannosta poistuneet.
 

Antti M 05.10.2008
Ylimakeaa maitosuklaata, jossa alkuun potkaisee vastaan yllättävä 'pehmeys' eli ällöttävä maitojauhe sekä kanelimaisuus. Hetken päästä iskee chili ja voimalla. En ole Kultasuklaan maitosuklaan ylin ystävä muutenkaan ja miinusta tulee väärin käytetystä chilistä, joka muuten on kyllä suosikkini suklaankin kera. Kokonaisuus tarkoittaa, että enempää ei tulisi tätä tuotetta ostettua jatkossa ja nytkin kaksi palaa levyn kymmenestä riittää...

Salla M 14.05.2008
Makean himo tyydyttyy pienemmälläkin määrällä. Rajansa kaikella. Rakennetta voi kuvailla samettimaiseksi.

Kaisa 14.05.2008
Ah Du liebe Gott. Saimme maistiaiset suoraan Iittalasta. Perussuklaa siis todella tuoretta ja siltä osin ihanaa. Maitosuklaana inhan imelää - chilittävä jälkimaku, joka jää kielelle vasta takautuvasti. Chilin ystävälle maistuu, mutta vähempi makeus perussuklaamassassa olisi enemmän makuuni.

Satu 17.10.2006
Chilillä terästettyä maitosuklaata. Vau, tämä potkaisee oikein kunnolla ja ruhjeet eivät katoakaan vähään aikaan. Erityisesti, jos suuhun jää kuivattuja chilihiutaleita hampaankoloon ja erehtyy puraiseen ne sen jälkeen kun itse suklaasta on muisto vaan. Suosittelen vain todella tulisen maun ystäville.

Antti H 17.10.2006
Ulkonäöltään ja alkumaultaan tavallista maitosuklaata. Chilin makua ei maista, mutta sen olemassaolon voi päätellä voimakkaasta jälkipoltteesta.

Antti K 18.09.2006
Aijai... eka puraisu ja maku on sama kun laittaa liikkaa chilimaustetta lihanpäälle, oijoij, herkullinen suklaa painuu tämän ikävän voimakkaan chilin alle, chiliä on aivan liikaa, hitsi kun ei ole juomaa... ei sovi mulle vaikka chilistä tykkään ruuan kanssa.

Susanna K 06.08.2006
Hyi yäk, mitä pippurisuklaata tämä! Suu palaa ja suussa maistuu valkopippuri. Kuka tätä oikeasti ostaa?

Jarkko 05.08.2006
Rakastan aasialaista ruokaa, jossa on chiliä. Kierrän sadan metrin päästä erään suuren kotimaisen valmistajan chilisuklaan. Odotukset tätä Kultasuklaan chilisuklaata kohtaan ovat siis vähintäänkin ristiriitaiset.

Pussi auki ja nuuhkaisu: Mausteista suklaata on luvassa. Palanen suuhun: No hui sun sanonkomikä... Johan potkaisee kielen päällä ja kunnolla. Maitosuklaassa tuntuu hieman murusia ja ensimmäinen nielaisu saa minut yskimään. En halua edes sanoa mitä suussa olevalle palalle seuraavaksi tapahtuu... Sanotaan vain että se ei enää ole suussani.

Tämä oli kolmas tutustuminen suklaaseen, joka on maustettu chilillä. Nyt riittää. Lupaan ja vannon, kautta kiven ja kannon, että en enää koskaan laita suuhuni suklaata, jossa on chiliä.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani