Laatusuklaa

KULTASUKLAA Suklaalevyraadissa

Kultasuklaa marjamix tummasuklaa 54%
Tuotteen Kultasuklaa marjamix tummasuklaa 54% valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,11 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Kultasuklaa -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 40-64%, Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Tuotannosta poistuneet.
 

Miriam 03.06.2013
Vintti/ullakkomainen tuoksu. Suklaan joukossa selvästi nähtävissä punaisia lisukkeita. Syödässä rämmäleet osoittautuvat sitkeiksi marjoiksi, mutta niiden makua on vaikea erottaa tumman suklaan joukosta. Rämmäleessä/suklaassa multamainen maku, ja ihmetystäni herättää mikä marja/hedelmä olisi näin multamainen. Mielestäni rämmäle voisi olla kuivattu karpalo? Punainen rusina?

Aki 03.06.2013
Tummahkoa suklaata, jossa kokonaisia kuivattua marjoja seassa. Alkuun olin tunnistavani marjan karpaloksi, mutta ainakin nimen mukaan kyseessä on marjasekoitus. Marjojen hapokkuus toimii hyvin tässä kokonaisuudessa. Suklaa on ainakin alkuun pääosassa, loppua kohden marjojen maku tosin puskee voimakkaammin läpi, muttei kuitenkaan häiritsevästi.

Veli-Matti 04.05.2013
Tummaa suklaata, jossa paljon isoja sattumia. Erittäin hienostunut rakenne, tämä on sitä real deal tavaraa. Superhyvää. Saisi vitosen, jos olisi hedelmiä eikä marjoja :) Raikas fiilis jälkeen päin.

Saara 29.04.2013
Palakoko ja paksuus paljastaa, että kyse on luultavasti Kultasuklaan tuotteesta; maku vahvistaa tämän ennakko-oletuksen. Tuote kuuluu sarjaan keskitummat suklaat, ja onkin aika vaatimattoman makuista sellaisenaan. Seassa on rämmäleitä, luultavasti marjoja, joiden makua en millään pysty tunnistamaan. Mielestäni marjan maku on outo ja hetkittäin päädynkin epäuskoisesti arvelemaan, että kyseessä on jokin vihannes... Jälkikäteen selviää, että seassa oli useampaa marjaa, mutta maku ei muutu sen paremmaksi. Jollain lailla marjat tässä jopa korostavat keskitumman suklaan makeutta ja kuivakkuuttakin. Maistelen tämän tuotteen kovassa seurassa, jossa ympärillä on paljon laadukkaita tummia suklaita, joten taloussuklaalla ei silloin pitkälle pötkitä.

Mikael 18.04.2013
Mukavan raikas maku alkupuraisusta lähtien, suussa rapeahko ja mukavasti sulaava suklaa, raikas marjamainen jälkimaku, positiivinen kokonaisvaikutelma tätä voi suosittella muillekkin, jotenkin liian tavanomainen ihan huippunautinnon lähteeksi, mutta aina ei voi voittaa.

Hanna P 20.02.2013
Reilunkokoisia paloja tummaa suklaata. Miedon kaakaoinen tuoksu. Maussa on potkua, mut' myös makeutta, ja ilmeisesti suklaan joukossa on myös sattumia, kun ne jäävät suuhun pyörimään. Ja onhan niitä sattumia, nimittäin oranssisia ja siemenetkin on mukana. Sattumat vaan ei oikein maistu, ja suklaakin on keskinkertaista. Aika tylsä tuote.

Teresa 19.02.2013
Tummaa suklaata, jossa jotain marjaisia sattumia. Tuoksu on tumman täyteläinen ja yllättäen makea. Napsahtaa oikein kivasti puraistessa. Suklaa on todella makeaa, jotenkin leivontasuklaamaista - mitään erikoisia makuvivahteita tässä en kyllä erota. Marjasattumia on vähänlaisesti, ja nekin melko mitättömän makuisia - ei saa oikein selvää, että mistä marjasta tässä on kyse. Jälkimakuna suuhun jää äklömakeus ja sellainen sokerinen pintakerros. Tämä kaipaa vähemmän sokeria, lisää marjoja.

Iikka 19.02.2013
Ynseän näköinen tumma palanen. Haukatessa paljastuu sisältä jotain kummallista sattumaa. Välillä tuntuu että se on kaakaojauhoa könttiintyneenä suklaan sekaan. Toisaalta se on hieman kumimaista. Jotain hedelmää varmaan. Tummasuklaa on turhan makeaa makuuni. Ei ollenkaan niin pelottavan tumma kokonaisuus, miltä aluksi näytti. Kuitenkin sen verran tuhti ja makea, että yksi suuri palanen (tai kaksi pientä) riittää yhdellä kertaa. Eihän tämä pahaa ole, mutta tuntuu että jos tulee kylläiseksi jo palasesta, ei voi kovin hyviä pisteitä antaa.

Jarkko 19.02.2013
Tummempaa suklaata tutussa paksussa levymuodossa. Kaakao maistuu melko vahvana alusta asti, mutta rinnalla kulkee pelottava sokerin maku. Minä luulin, että tässä on jotain muutakin kuin pelkkää suklaata, mutta en sitä ainakaan ensimmäisestä palasesta huomannut, otan toisen. Ei, ei tässä mitään lisuketta voi olla kun se ei maistu, tunnu tai näy millään tavalla. Tämä on siis puolitummaa suklaata, makeaa sellaista.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani