Laatusuklaa

KULTASUKLAA Suklaalevyraadissa

Kultasuklaa puolukka maitosuklaa luomu
Tuotteen Kultasuklaa puolukka maitosuklaa luomu valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,29 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Kultasuklaa -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Luomu, Tuotannosta poistuneet.
 

Minna Hi 09.04.2014
Melko mitäänsanomaton tuoksu. Maustakaan ei saa oikein mitään irti. Tosi pliisu, jotenkin rakennekin on kevyt ja lähes pelkkää maitosuklaata. Missä ihmeessä on se puolukka? Jos levyllisessä on 3 puolukkaa, niin en kutsuisi suklaata puolukkaiseksi. Täysi pettymys.

Aki 30.05.2013
Maitosuklaata ja puolukkaa. Puolukan hapokkuudesta pidän, suklaasta olisi voinut vielä jättää hieman sokeria vähemmälle, ni tämä olisi aivan huippua. Rakennekin tuntuu jotenkin ilmavammalta, kuin mihin yleensä suklaata syödessä on tottunut.

Miriam 12.05.2013
Maitosuklaata, josta kurkistaa punaisia marjoja. Marjoja omiin paloihini ei eksy montaa ja ne eivät maistu kovin paljoa. Olisin odottanut enemmän happamuutta. Kuitenkin puolukan maku erottuu selvästi ja suuhun jää selvä hapan jälkimaku.

Hanna P 30.04.2013
Reilun kokoisia vaalean maitosuklaan paloja, sisällään tumman punaisia kuivattuja marjoja. Hieman "halpis" tuoksu. Marjat ihanan kirpakoita ja tuoreen oloisia! Tosi kiva ja raikas rouskuteltava. Ei mahda mitään, olen vaan heikkona makeuden ja raikkauden yhdistämiseen.

Iikka 29.04.2013
Blankko palanen maitosuklaata joka pitää sisällään ilmeisesti marjaa. Tuoksu ei vielä paljasta kummoisia, mutta maussa on vivahteita. Aluksi tätä mässyttää ja makustelee mielellään, mutta loppua kohti makea maku häiritsee. Marjaa saisi olla enemmän.

Saara 28.04.2013
Nyt puhutaan maitosuklaasta, jossa on näemmä mukana punaista marjaa. Marjasuklaiden sattumien identiteetin arvuuttelu on aina yhtä mielenkiintoista ja epätoivoista, mutta tässä kyllä niistä erottuu heti kirpakkuus, joka ohjaa puolukan tai karpalon suuntaan. Hyvä asia, marjan koostumus ja maku on siis säilynyt hyvin. Pala on paksu, mistä plussaa, suklaa taas on täyteläistä ja maitosuklaaksi tummahkoa; itse asiassa hyvin fazerin sinistä muistuttavaa vaikkei sitä toki ole. Kultasuklaan maitosuklaasta on kyse, ja vaikkei se ole varsinaisesti suosikkiani, makeus ja kirpakkuus yhdistyy kyllä tässä suklaassa erinomaisesti ja tekee mieli lisää. Perinteiset suomalaiset maut ja puolukkakukko tulevat tästä mieleen, mikä on hyvä. Luomuakin tämä on. Ansaitsee kannuksensa.

Päivi 25.04.2013
Maitosuklaan seassa jotakin punaisia marjoja. Otan marjan esiin ja suuhun. Onpa mehukas. Tää on joko puolukkaa tai karpaloa. Kirpeä maku. Suklaa on melko kovaa. Kirpeä maku puskee yli välillä. Marjoja on runsaasti käytetty. Mikä tietysti on hyvä asia. Maku vaihtelee eri palasten kohdilla. Välillä kirpeys on vahvempaa ja välillä miedompaa. Miedompi versio sopii mulle. Pidän myös tuoreudesta.

Janne J 24.04.2013
Keskivertohoukutteleva tuoksu. Suklaa on pehmeähköä eikä erityisen luonteikasta taikka mieleenjäävää. Seassa olevat marjat pystyy tunnistamaan aidoksi puolukaksi ja onneksi niitä ei ole laitettu mukaan liiallisessa määrin eli ne eivät dominoi makuelämyksessä. Jotenkin tämä yhdistelmä kuitenkin nyt jätti minut kylmäksi, eli "se jokin" jäi puuttumaan.

Jarkko 24.04.2013
Palaset tunnistaa selvästi Kultasuklaaksi ja tällä kertaa sattumiakin löytyy minun kahdesta palasesta ihan mukavasti (toisinkin on joskus käynyt). Kultasuklaan maitosuklaa on luonnostaan melko makeaa ja marjat ovat tällä kertaa aika happaman tai kitkerän oloisia. Myönnän, että minä tiedän jo syödesää että ne ovat puolukkaa, joten se saattaa helpottaa marjan tunnistamista, mutta on niissä puolukkainen makukin. Puolukoista en pidä juuri missään muodossa, eivätkä ne tässäkään riemunkiljahduksia aiheuta, mutta ei tämä kokonaisuus ole hullumpata, pääasiassa suklaan ansiosta.

Veli-Matti 23.04.2013
Maitosuklaata isoilla sattumilla. Olematon tuoksu, mutta suklaan rakenne on aivan loistava. Laadukkaan oloista ja hienostuneen herkullista. Itse en pidä puolukasta, joten sen jääminen taustarooliin ei haitannut. Hyvää!

Olli P 17.04.2013
Ennakkon odotukset matalahkot, koska puolukka ei kuulu suosikki marjoihin. Paksuja maitosuklaan paloja. Marjanpaloja seassa, jotka poikkileikatessa tunnistaa puolukaksi. Suklaa tuoksuu miedosti makealta ja ulkonäkö on hyvä kaikkinensa. Suklaa on mukava purtaessa, sopivan kova. Suklaa pehmenee suussa, mutta ei tartu hampaisiin milläänlailla. Suklaa on makeahko, ei äklömakea missään tapauksessa kuitenkaan. Marjanpaloja on epätasaisesti suklaassa. Jos puolukka osuu kohdalle niin maun kyllä erottaa, mutta se kestää vain hetkellisesti ja on aika mieto. Mukava, hyvä tuote, mutta ei kuitenkaan vitosen arvoinen. Olkoon lisuke mikä tahansa, niin idea varmasti on että se tulisi paremmin esiin. Nyt tämä on lähempänä maitosuklaata kuin puolukkamaitosuklaata.

Mikael 12.04.2013
Mukavan tuttu maitosuklaalevy, tasaisesti suussa sulava herkku, lievästi kirpeä puolukka maistuu raikkaasti ajoittain, myös jälkimakuna puolukanmakua vivahtelee ajoittain. Mukava innovaatioa kokeilla puolukkaa suklaalevyssä, terävintä herkkuhetkielämystä tästä ei kuitenkaan ihan saannut, liian perinteinen maitosuklaa maku vei kuitenkin pääosan.

Anita 11.04.2013
Hyvän tuoksuinen maitosuklaa, tuhti pala. Tässäkin on jotain kuivattua, punaista marjaa, puolukka?, sattumina. Vaikka puolukkaa on runsaasti yhdessä palassa, ei se jyrää suklaan yli. Ihan mukava yhdistelmä.

Eeva-Liisa 10.04.2013
Tuoksuu vanhalle. Maku on pahvinen ja ummehtunut. Puolukka ei juuri maistu ja palaset tuntuvat epämiellyttäviltä. Ei hyvä. Huono jälkimaku.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani