Laatusuklaa

KULTASUKLAA Suklaalevyraadissa

Kultasuklaa konvehti kelopölli
Tuotteen Kultasuklaa konvehti kelopölli valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Kultasuklaa -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Irtokonvehdit.
 

Jarkko 05.09.2006
Ehdottomat moraaliset plussat mahtavasta tuotenimestä! Näkisinpä joskus suuren valmistajan tuotteessa painettuna vastaavanlaisen tuotenimen. Koska nimi ei konvehdin makua juuri kuvaa, niin mainittakoon että täyte on toffeeta/kermaa.

Maku onkin kuin suoraan kermatoffeesta, paitsi että ne toffeen rakeet puuttuvat (onneksi) tästä. Maku on hyvähkö, mutta mutta... Tämä maistuu hieman palaneelle sokerille, joka tekee mausta hieman kitkerähkön. Söin toisenkin samanlaisen ja siinä palaneisuuden maku ei enää tuntunut niin voimakkaalta, olisiko yksilöllisiä eroja? Ihan mukavanmakuinen konvehti. Kerman paksuus tuntuu positiivisessa mielessä.

Susanna K 05.09.2006
Konvehti jonka päällä paksuhko kerros maitosuklaataa ja sisällä joku nougatmössö, en oikein saanut irti mitä se on mutta aika neutraalimaku kuitenkin. Jotenkin maut eivät olleet kohdallaan tässä suklaassa ja jätti minut valjuksi maultaan.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani