Laatusuklaa

KULTASUKLAA Suklaalevyraadissa

Kultasuklaa inkivääri maitosuklaa
Tuotteen Kultasuklaa inkivääri maitosuklaa valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,25 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Kultasuklaa -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Tuotannosta poistuneet.
 

Veli-Matti 04.10.2013
Kiva tuoksu vaikkakin ulkonäkö on hieman tylsä. Helposti lohkeavaa ja hyvä tuntuma suussa. Sattumia joukossa?! Ilmeisestikin inkivääriä. Makuna se ei tule selvästi esille, mutta tuntumana nielussa tulee - kihelmöi jännästi. Herkullista! Lisää!

Olli P 03.10.2013
Paksuhko maitosuklaa, jossa pieniä & rapeita sattumia seassa. Pehmeä purtaessa, mutta pysyy syötävänä jonkun aikaa. Kun lähtee sulamaan niin katoaa yllättävän nopeasti. Mieto mausteinen maku tasapainoilee suklaan makeuden kanssa. Inkivääri ei pistä esiin hyökkäävästi kuten yleensä tällaisissa tuotteissa joissa on käytetty jotain maustetta, mutta saisi kuitenkin tulla hieman paremmin esiin; nyt se lähinnä hämmentää pakkaa. Tämä jää ok+ tasoiseksi makeaksi maitosuklaaksi.

Anita 30.09.2013
Paksuja maitosuklaa paloja, jossa jotain hampaissa ratisevaa ja sokeroitua. Ei tämä kyllä millekään marjalle maista.Useampi murunen sattui samaan suklaapalaan ja kas lamppu syttyi - inkivääri, hillottuna. Tällaisesta määrästä jäi kylläkin hieman liian pitkä jälkimaku, siis inkiväärin kohdalta. Suklaa ihan hyvää maitosuklaata ja rouskutellessa ei inkiväärikään enään päässyt hyppimään silmille.

Aki 28.09.2013
Kovin selkeää tuoksua en tästä maitosuklaasta löytänyt. Rakenne oli pehmeän rasvainen, maku mukavan kinuskinen. Jälkimaussa pientä poltetta, ensin kuvittelin chiliksi, mutta toinen pala paljasti maun inkivääriksi. Inkiväärit oli pieninä kuivattuina murusina, joista hieman rapsakkuutta rakenteeseen. Pidin siitä, että inkivääri oli sivuosassa, se maistui, muttei hallitsevasti.

Eeva-Liisa 26.09.2013
Tuoksuton, helposti lohkeava suklaa. Inkivääri maistuu mutta ei vie perus-Kultasuklaan makua. Inkivääri on rakeina ja maistuu välillä vahvemmin, välillä heikommin. Mielenkiintoinen!

Miriam 13.09.2013
Suklaanpalat ovat todella paksuja ja isoja. Tuoksu on makean maitoinen. Suklaa on erittäin makeaa ja joukossa on jotain erikoista makua, mutta en millään tunnista mitä. Selvästi joukossa on myös jotain krispejä, jotain pehmeää ja hyvänmakuista. Niistä tulee mieleen mieto wc-raikaste tai yleisesti kukkaset, ehkä appelsiinitee tai pomeranssi. Jossain mielessä piparkakut. Kaikenkaikkiaan suhteellisen hyvää ja tasapainoista suklaata.

Mikael 09.09.2013
Paksuhkoja maitosuklaapaloja, sulaa tasaisesti suussa. Voimistuva makeus ja pehmeä maku pureskeltaessa. Sopiva makeus jälkimakuna on kovinkin pitkäkestoinen, kovin mieluinen uutuus minulle!

Hanna P 22.08.2013
Paksuja paloja maitosuklaata, mahtaakohan olla Kultasuklaata. Mieto ja aika mitäänsanomaton tuoksu. Eltaantuneen voin ja kerman maku imeskellen. Hauska rohiseva makeus ja pehmeä maku pureskeltaessa. Vaikka ei aluksi erityisen laadukasta vaikutelmaa anna, kuitenkin hauska suutuntuma ja lopulta tuotteeseen tulee vallan himokin: tosin ylenmääräinen makeus alkaa varsin pian ällöttää hieman.

Päivi 21.08.2013
Hieman toffeen tuoksuinen litteä maitosuklaa palanen. Sisällä jotakin pehmeää täytettä. Sitä olikin vain puolikkaassa palasessa. Nougat ja pähkinät tuli mieleen. Toinen haukkaus olikin jo kovempi pala. Tää on makeaa ja sokerista, häivähdys kinuskin mausta. Kiva rouskuttelusuklaa ja kun sitten antaa sen massan sulaa suuhun niin makua riittää. Jää lopuksi jopa ällömakea tunne suuhun. Näin siis sokossa. Enpä olisi osannu arvata inkivääriksi.

Jarkko 21.08.2013
Maitosuklaassa näyttäisi olevan satunnaisesti jakautuneita karamellisoituja hedelmän tai marjan palasia. Palasista ei irtoa minkäänlaista makua, ei varsinkaan sellaista, joka auttaisi tunnistamaan sen. Kun saan yhden palasen tätä sattumaa hampaideni väliin siitä irtoaa pieni pippurinen maku, josta sen juuri ja juuri saattaa inkivääriksi tunnistaa, ainakin kun tietää mitä sen pitäisi olla, kuten minä nyt. Maitosuklaa itsessään on tuttua ja jopa maukasta, mutta lisukkeet olivat tässä lähinnä statistin roolissa. Jos jotakin, niin palasten päällä oleva sokeri vain antoi lisää makeutta kokonaisuudelle.

Iikka 21.08.2013
Varsin pelkistetyn näköisiä palasia maitosuklaata. Aavistuksen marjaa olen tuntevinani nenälläni. Mukana on jotain makua, tunkkaisen maitosuklaan lisäksi. Mieto inkivääri kenties? Se on yksi suosikkimausteitani, mutta nyt en lämpene tälle kokonaisuudelle. Tosin jälkimaussa tätä inkiväärisyyttä on huomattamavasti enemmän kuin huonoa suklaan makua. Nostan pisteet siis kolmoseen, vaikka ehkä turhan makeakin tuote on.

Minna Hi 02.07.2013
Ei tuoksu lähes lainkaan. Hyvin vaalea ja makea suklaa, joukossa sokerisia hedelmänpaloja. Jostain isommasta palasta erottaa, että kyseessä on hyvin sokeroitu inkiväärimarmelaadi. Makea karkki, ihan ok.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani