Laatusuklaa

KULTASUKLAA Suklaalevyraadissa

Kultasuklaa raakasuklaa luomu appelsiini 70%
Tuotteen Kultasuklaa raakasuklaa luomu appelsiini 70% valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,20 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Kultasuklaa -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 65-74%, Luomu, Patukat, Raakasuklaat.
 

Annamari 21.11.2016
Tumma suklaa on jees, appelsiini suklaan joukossa vielä enemmän jees, mutta puolestaan raakasuklaat eivät kuulu suosikkeiheni. Kokeillaan. Appelsiini tuoksuu vain hennosti. Pulleat palat ovat hieman liian kookkaita. Rakenne on hieman jauhoinen, kuten raakasuklaissa usein ja on tässä se raakasuklaan tuntu ja maku. Appelsiini ei ainakaan ensialkuun maistu ollenkaan. Eikä kyllä myöhemminkään. Suuhun jää paha maku.

Jenni V 15.09.2014
35-grammainen mojovia, sameita tummasuklaapaloja sisältävä raakasuklaapatukka, maustettuna 3% appelsiiniöljyä. Tuoksussa appelsiinin huomaa selkeästi, eikä se ole mitenkään vastenmielinen. Sen sijaan suklaan sameassa ja harmaassa ulkonäössä on paljonkin parantamisen varaa.

Suklaa on rakenteeltaan vastaavaa kuin original-patukassa, eli hiukan rakeista ja kuivan lohkeilevaa. Samettista tuntua saa turhaan hakea, samoin tummasuklaalle ominaisia hienostuneita aromeja. Appelsiiniöljyn lisääminen on tehnyt maulle kyllä kutaa, sillä hedelmäinen pikanttius suklaasta löytyy nyt selkeästi. Ongelmana on ainoastaan että laadukkaista tummista suklaista se yleensä löytyy ilman aromilisääkin. Toisaalta appelsiiniaromi ei myöskään peittänyt tarpeeksi suklaan heikkoja kohtia eli maun vivahteikkuuden puutetta ja surkeaa rakennetta. En siis myöskään tälle makuvariantille voi antaa parempia pisteitä kuin kaksi.

Hanna P 28.05.2014
Suuri pullea pala tummaa suklaata. Tosi ”tujakka” tuoksu! Täyttä suklaata ja maussa yllättäen inkivääriä! Tummansuklainen elämys, joka on hieman karvaan puoleinenkin, mutta inkivääri tuo kivan lisän.

Iikka 21.05.2014
Tuoksu on, mutta se ei liiemmin paljasta lähtökohtia. Täyttä suklaata ja varsin kovaa. Appelsiininen maku. Raakasuklaaksi tunnistaa, mutta tässä tapauksessa se ei haittaa. Hyvän kokoinen ja maittava patukka.

Jarkko 16.12.2013
Appelsiini jees, tumma suklaa jees. Pientä epäilystä herättävät ennakkoon raakasuklaan ja luomun osuus suklaassa, sillä sanonpa suoraan, että kummastakaan ei juuri ole hyviä kokemuksia sattunut kohdalle aiemmin. Suklaa on umpisuklaata, ei minkäänlaisia murusia tai palasia suklaan seassa havaittavissa. Havaittavissa sen sijaan on se, että suklaa on selvästi pehmeämpää kuin "oikea" vastaavantummuinen suklaa. Tuoksu ja maku ovat appelsiinisia hyvällä tavalla, mutta mutta... Jokin tässä hieman häiritsee. Häirintä syntynee osaksi "murenevasta" koostumuksesta, mutta osaksi myös jostakin maun ominaisuudesta, josta en oikein saa selvää otetta. Jälkimakuna kitalaessa tuntuu pientä pistävyyttä, liekö appelsiiniöljyn aikaansaannosta. Minulla on se käsitys, että tällaisille tuotteille on nykyään kovastikin kysyntää, eikä siinä mitään. Minä taidan kuitenkin pidättäytyä oikeissa suklaissa.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani