Laatusuklaa

KULTASUKLAA Suklaalevyraadissa

Kultasuklaa persikka maitosuklaa
Tuotteen Kultasuklaa persikka maitosuklaa valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 4,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Kultasuklaa -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Tuotannosta poistuneet.
 

Susanna K 17.10.2006
Makuaistit heräs heti kun kuulin että persikkamaitosuklaata saatavilla! Suklaan maku ei pettänyt odotuksia. Persikka todellakin maistuu tässä ja on siis aivan suussa sulavan hyvää, ei liian makeaa eikä vaatimatonta. Persikkaa on osattu annostella maitosuklaan sekaan sopiva suhde. Todellakin onnistunut suklaa.

Jarkko 16.10.2006
Jälleen hieno mielikuvituksen osoitus Kultasuklaalta: kuivattua persikkaa ja maitosuklaata. Kyseessä on Kultasuklaan lokakuun suklaa, joten saatavuus kuluvan kuukauden jälkeen on epävarmaa.

Joihinkin muihin Kultasuklaan tuotteisiin verrattuna tässä on sattumia mielestäni normaalia vähemmän, mutta se saattaa hyvinkin olla harkittua, koska tällä määrällä suklaan ja persikan maku ovat mukavassa tasapainossa, eli molemmat maistuvat. Tuttuun tapaan kuivattu hedelmä rahisee hampaissa pehmeämpänä kuin pähkinä, mutta kovempana kuin rusina. Hyvä hyvä.

Rehellisyyden nimissä minun on sanottava, että jos en olisi etukäteen tiennyt, että kyseessä on juuri persikka, niin olisin voinut arvata jotakin muutakin eksoottista hedelmää tai jopa marjaa. Nyt kun maun tiesi, se maistui ihan selvästi persikalta.

Suklaa maistuu herkulliselta syödessä. Mieli tekee lisää, eikä minulla ole tapana kieltäytyä hyvästä suklaasta. Kun suu on tyhjentynyt suklaasta ja kaikesta mausta, olen huomaavinani pienenpientä kitkeryyden tunnetta kielen reunoilla. Tunne on kuitenkin niin pieni, että se ei oikeastaan edes häiritse, ajattelinpa vaan mainita.

Suosittelen maistamaan tätä. Oletko koskaan maistanut persikkasuklaata?
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani