Laatusuklaa

KULTASUKLAA Suklaalevyraadissa

Kultasuklaa mansikka tummasuklaa 70%
Tuotteen Kultasuklaa mansikka tummasuklaa 70% valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 4,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Kultasuklaa -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 65-74%, Laktoosittomat, Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Tuotannosta poistuneet.
 

Jarkko 18.10.2006
Maistelin juuri tämän suklaan ilman mansikanpalasia. Mukavan punaisia mansikanpalasia (tuttuja valkosuklaaversiosta). Lisäksi suuhun purkautuva aromi on varsin mansikkainen aluksi, mutta sitten tumma suklaa alkaa valtaamaan alaa. Puraisen kuitenkin palasen palasiksi ja silloin mansikka vie mennessään. Todella hyvä yhdistelmä: tumma suklaa ja mansikka. Jos tumma suklaa sai minulta heikon kolmosen, niin tämä on ehdottomasti vahvan kolmosen arvoinen.

Susanna K 18.10.2006
Oi että mikä mansikkavalloitus. Tummaan 70%:een suklaaseen upotettu kuivattua masikkaa. Siis aivan loistava yhdistelmä. Mansikka tuoksuu ja maistuu todella hyvin tässä. Tumman suklaan ja mansikan maut sopivat hyvin yhteen tuoden ihanan säväyksen suklaanautiskelijalle.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani