Laatusuklaa

KULTASUKLAA Suklaalevyraadissa

Kultasuklaa banaani maitosuklaa patukka
Tuotteen Kultasuklaa banaani maitosuklaa patukka valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Kultasuklaa -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Tuotannosta poistuneet.
 

Anita 30.03.2015
Maitosuklaa patukka vaalealla täytteellä. Tuoksu on aika makea. Täyteen maku on melkein vain vaniljainen, mutta koostumus on ovelan tasainen, rasvainen ja voimainen. Täyttä mättöä sanan huonossa merkityksessä. Ei kyllä houkuttele ostamaan.

Joni 25.03.2015
Banaania on koko kylän tarpeiksi! Eipä juuri suklaalle maistu, mutta itse pidän banaanisuklaista, joten hieman korkeampaa arvosanaa.

Ansela 14.11.2014
Maitosuklaata voin näköisellä täytteellä, tuoksuu uhkaavasti banaanilta. Kylläpä vain, täyte tosiaankin on banaanin makuista ja voin tuntuista suussa. Aivan liikaa täytettä, aivan liian makeaa. Pystyn kuvittelemaan että tämä on hyvää sellaisen mielestä joka tykkää muutenkin banaanista, toisin kuin minä.

Jenni R 15.10.2014
Ulkomuodoltaan pehmeä ja vaalea. Caramellimainen, maitosuklaan ja sitruunan maku. Jogurttimainen yhdistelmä. Makea ja maitomainen, mutta selkeä maku eri vivahteista huolimatta.

Kirsi I 09.06.2014
Pullea maitosuklaapala, jossa vaaleaa, tasaista vanukasmaista (tiedättehän ne tavalliset kaupan valuvat vanukkat). Tuoksu on mieto, mutta maku selkeä, vaniljainen. Makea, muttei liikaa, enempi sokerin määrä olisi varmaan mennyt yli minun makuni, mutta tässä ihan sopivasti näin.

Jarkko 08.06.2014
Saman valmistajan maitosuklaalevy banaanilla on yksi kaikkien aikojen suosikeistani maustetuissa maitosuklaalevyissä, joten odotukset tätä patukkaa kohtaan olivat suuret. Tämä on kuitenkin ihan eri kaavalla tehty, sillä tämä on ensinnäkin täytepatukka ja toiseksi tässä banaanin maku on kovin esanssinen. En oikeastaan tiedä maistuuko tuo täyte edes banaanilta vai miltä, kun maku on tässä liian mieto. Täyte voisi myös olla vähemmän voimainen ja enemmän "mureneva" makuuni, mutta kyllä tässäkin enemmän hyvää on kuin huonoa.

Hanna P 08.06.2014
Pullea pala maitosuklaata harmaan/vihertävän/vaalealla täytteellä. Hyvin makea tuoksu. Kermaisen makea maku. Kuin jotain unelmatortun voikreemiä olisi laitettu suklaan täytteeksi, eli vallankin näin maitosuklaan kanssa ihan liian makea yhdistelmä. Rouhe tai hillo joukossa olisi voinut pelastaa tuotteen. Vaniliini puskee myös mausta läpi. Kiva iso ja pullea pala josta haluaisin tykätä, mutta kakkoseen vain arvosana yltää.

Iikka 08.06.2014
Makean esanssin tuoksuinen muheahko täytemaitosuklaapala. Täytteen karkkisessa maussa on jotain tuttua, ehkä jäätelömaailmasta. Veikeä tuote lapsille ja makeanpersoille. Mukava voinen täyte.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani