Mainospaikka vapaana

KULTASUKLAA Suklaalevyraadissa

Kultasuklaa kirsikka valkosuklaa patukka
Tuotteen Kultasuklaa kirsikka valkosuklaa patukka valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Kultasuklaa -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Tuotannosta poistuneet, Valkosuklaiset.
 

Eeva-Liisa 30.03.2015
Kirsikkainen tuoksu, hieman teollinen. Kivan pinkki sisusta suuressa suklaapalassa. Mausta tulee mieleen vadelmakarkit tai tikkarit, kirsikan maku on hieman esanssimainen. Valkosuklaa oli miedon ja makean, hyvän makuinen, parempi kuin täyte.

Miriam 24.10.2014
Valkoisia aika isoja, korkeita paloja, lohkeileva päällikerros, jonka sisältä paljastuu vaaleanpunaista massaa. Omituisen makuista ja tosi pahaa. Jälkimakuna valkoinen suklaa. Kermaisen-tunkkaisen mansikkaesanssinen. Tulee yskä, eikä tunnista suklaaksi.

Jarkko 09.06.2014
Valkosuklainen palanen patukkaa, joka on tällä kertaa täytetty. Tuoksu ei paljasta sisällöstä juuri mitään. Täyte on pinkkiä ja siinä on vieno säilykekirsikan maku, joka on kuitenkin jätetty varsin miedoksi. Valkosuklaakerros on ohut, joten valkosuklaakaan ei onnistu ylimakeuttamaan tuotetta, vaikka makea onkin. Toisen palan syötyäni joudun hieman perumaan sanojani makeuden osalta, onhan tämä sittenkin aivan kaamean makeaa. Jos koko neljän palan patukan söisi kerralla, olisi takuulla sokeripöhnässä. Kirsikan makua joku saattaisi kaivata lisää, mutta varsinkin säilykekirsikan epäystävänä sitä oli minulle ihan riittävästi.

Iikka 09.06.2014
Täysin hajuton, mutta kookas köntsä valkosuklaata. Pala pitää sisällään likööriesanssista mössöä, joka on hyvää! Olisiko karvasmantelia tms. Tämä on kolmen parhaan valkosuklaan joukossa. Aavistuksen turhan makea. Pari tuhtia palaa riittää.

Kirsi I 08.06.2014
Paksu palanen valkosuklaata, jossa vaaleanpunainen marjaisalle tuoksuva täyte. Maistuu sokeriselle ja kirsikkalikööriselle, koostumukselta täyte on tasaista valumatonta massaa ja se sulaa suuhun mukavasti. Kaksi palaa ylittää sokerinsietokykyni, on niin makeaa.

Hanna P 08.06.2014
Isoja pulleita paloja valkosuklaata. Makea, ehkä mansikkainen tuoksu. Pehmeä, vaaleanpunainen täyte. Aineksia hyväänkin suklaaseenkin, mutta turhan makea ja keinotekoinenkin maku. Yleensä valkosuklaalle edes kolmosen arvosanaksi annan, mutta yllätän itsenikin... Eihän tälle kakkosta parempaa voi antaa, jos ei tästä tuotteesta edes tykkää!
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset