Fazer

KULTASUKLAA Suklaalevyraadissa

Kultasuklaa maitosuklaa pipari
Tuotteen Kultasuklaa maitosuklaa pipari valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,44 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Kultasuklaa -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut).
 

Kirsi I 16.11.2011 (Jäsenprofiili)
Mukava yhdistelmä rapeaa piparimurua (kuinka pysyykin näin rapeana) ja hyvää maitosuklaata. Joulunodotukseen ja jouluun sopiva tuote, eikä kaipaa muita mausteita.

Saila 13.01.2008 (Jäsenprofiili)
Tämä oli suorastaan taivaallista! Harmillista että se on kausituote, saisi olla saatavissa edes koko talviajan eikä vain jouluna. Piparimurutkin on suussasulavia, ovatkohan Anna's-pipareita.

Antti M 24.11.2007 (Jäsenprofiili)
Aika tavallista mutta ihan kelvollista maitosuklaata, joka maistuu tosiaan pipariselta eikä vain mausteiselta. Jos pitäisin pipareista, niin tämä on varmaan parasta, mitä on tarjolla - valitettavasti ei kuitenkaan uppoa ihan täysin makuyhdistelmänä minulle. Liian makeaa liialti syötynä mutta vain pari palaa maisteltuna voi antaa jopa tyydyttävän arvosanan.

Jarkko Karhunen 22.11.2006 (Jäsenprofiili)
Kultasuklaan pehmoiseen maitosuklaaseen on murennettu piparia vuodenajan kunniaksi. Maku on ihan hyvä, mutta piparirouheen koostumus ei ole minusta onnistunut maksimaalisella tavalla. Rouhe on niin pientä, että tuntuu kuin suussa olisi yhtä aikaa hiekkaa ja suklaata.

Marjo 22.11.2006 (Jäsenprofiili)
Joulu on taas! Pipari tuoksuu ja maistuu! Aivan kuin kovettunutta taikinaa (pipari-) söisi. Ei ihan heti tule suklaa mieleen. makeaa on, mutta ei suklaamaista! Voiskohan tätä paistaa...?

Mika 22.11.2006 (Jäsenprofiili)
Tuoksuu ja maistuu joululta! Koostumus hyvä. Joku tykkää näistä, minä en.

Antti H 22.11.2006 (Jäsenprofiili)
Maitosuklaata, jonka seassa onmurusia. Muruset paljastuvat tarkemmin maisteltuna pipariksi. Kaiken yli lyö kuitenkin joku pistävä makea maku, aivan kuin joku likööri. Ilman pistävää sivumakua tämä olisi vitosen suklaa.

Susanna K 22.11.2006 (Jäsenprofiili)
Ou jee, tämän Kultasuklaa-suklaan tunnistan jo paloista. Ihana must piparisuklaa, joka kolahtaa jokajannun makunystyröihin. Siis minun... Menis reippaasti pari levyä enkä tuntis kipua missään.

Janne J 22.11.2006 (Jäsenprofiili)
Miehekkään kokoiset palaset. Tuoksuu maustetulle suklaalle ja maistuukin sellaiselle, joskaan ei häiritsevästi. Rahisee kivasti hampaissa. Maustesuklaaksi ihan asiallinen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet