Laatusuklaa

KULTASUKLAA Suklaalevyraadissa

Kultasuklaa kohvehti valkoinen villiruusu (mansikka-kerma)
Tuotteen Kultasuklaa kohvehti valkoinen villiruusu (mansikka-kerma) valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,18 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Kultasuklaa -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Irtokonvehdit, Tuotannosta poistuneet, Valkosuklaiset.
 

Sanna K 15.12.2007
Pehmeä ja makea valkosuklaakonvehti jonka sisältä löytyy hedelmän makuista pehmeää kreemitäytettä. Etukäteen jos olisi kuullut yhdistelmän olisin kuvitellut lopputuloksen hirveäksi mutta tämähän olikin todella hyvää! Erikoinen ja miellyttävä maku, pointseja kekseliäisyydestä.

Minna Hi 11.12.2007
Valkoinen kaunis kukkakonvehti. Tuoksuu hieman happamalta ja mansikkaiselta. Sisällä vaaleaa pehmeetä täytettä joka on miedon mansikkaista. Suussasulavaa, herkullista. Valkosuklaakaan ei päässyt dominoimaan tätä konvehtia. Täyte olisi voinut olla vähän vahvemman makuista; melko pliisu kokonaisuus.

Tytti 08.12.2007
Kaunis ruusukonvehti valkosuklaata, sisällä beigeä massaa, joka maistuu jotenkin marjalle. Mausta ei saa kiinni, liian imelää.

Antti H 06.12.2007
Voin makuista valkosuklaata, jonka sisällä on jotenkin kukkaisen makuinen täyte. Aika äklömakea.

Antti K 06.12.2007
Mukavan näköinen ja kokoinen konvehti, valkosuklaa maistuu voimakkaasti ja sisällä on jotain kermaa (?) joka on ällönmakeaa. Suuhun jäi margariini-fiilis.

Terhi 06.12.2007
Konvehdit eivät ole niitä, joista erityisemmin pitäisin. Tämä oli sarjassamme ne tavalliset konvehdit. Maku oli mieto, maistui lähinnä vain valkosuklaalta ja sisällys hurahti saman tein kurkusta alas, joten en ehtinyt oikein saada kiinni edes sitä, mitä se oli. Tämä sopii varmaan erinomaisesti näihin tavanomaisiin jouluna myytäviin konvehtirasioihin, joita kaupassa on pilvin pimein. Ei jättänyt mieleen mitään erityistä ahaa-elämystä...

Elise P 06.12.2007
Erinomaisen kaunis konvehti. Maku oli yllätys. Liian makea minun makuuni, esanssinen mansikkaan vivahtava maku.

Elina 06.12.2007
Ulkonäkö oli kaunis. Maku ei kuitenkaan jää mieleen, mutta on miellyttävä. Täyte pehmeä ja sopivan makea. Sopivankokoinen suuhun.

Satu 06.12.2007
Valkosuklaakonvehti, jossa sisällä hitaasti valuvaa hieman epäilyttävän väristä vaaleanpunaista rakeiselta näyttävää täytettä, jonka mauksi veikkaisin mansikkaa. Yhdistelmä minun makuuni ja näitä voisin kyllä napostella mielelläni useammankin.

Susanna K 10.01.2007
Valkosuklaa jossa sievä ruusun muotoinen kuvio suklaan päällä. Koostumus sopivan jämäkkä samoin sisältö. Suklaan maku viettelevän aromikas ja samalla pehmeä. Oivallinen konvehti kahvipöytään tai muuten vain.

Jarkko 09.01.2007
Kaunis ruusu, joka maistuu (jos mahdollista) vielä paremmalta kuin miltä näyttää. Maku on tuttu saman valmistajan mansikkavalkosuklaasta, jota olen tottunut syömään levymyodossa. Makeahan tämä on kuin mikä, mutta sehän kuuluu vain asiaan.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani