Laatusuklaa

KULTASUKLAA Suklaalevyraadissa

Kultasuklaa karpalo tummasuklaa 52%
Tuotteen Kultasuklaa karpalo tummasuklaa 52% valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 4,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Kultasuklaa -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 40-64%, Laktoosittomat, Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Tuotannosta poistuneet.
 

Jarkko 28.02.2007
Tummemman puoleista, mutta makeaa suklaata. Itse suklaa on maittavaa, mutta missä ne luvatut karpalot ovat? Kahdessa suuressa palasessa ei sattuman sattumaa. Hyvää kuitenkin ilmankin, mutta tämähän on nyt sitten vaan tumman suklaan arvio, ellei karpaloita sitten ole jauhettu suklaaseen? EI kuulemma ole, vieruskaverilla tärppäsi molemmissa palasissa...

Susanna K 28.02.2007
Jopa son ehkäliiankin paksu suklaapala suuhunpantavaksi. Suklaa maistuu "taloussuklaalle", jossa makeus kohdallaan. Rusinat tässä suklaassa ihan turhia, eivät maistu kun märälle mössölle. Suklaa toimii hyvin imeskeltynä.

Joonas 28.02.2007
Peltotavan tummaa ja kovaa suklaata, mutta hetki suussa, niin se sulaa ja maut leviää ympäri suuta. Pehmeä ja samettisen maito-/tumman suklaan makuinen. Jäljestä löytyy palanen jotain hyvää, mutta sitä on vain joka toisessa palassa, olisikohan kirsikkaa?

Janne J 28.02.2007
Todella kovia ja paksuja palasia, ikään kuin suklaiden rekkamies-versio. Sopivasti tumman suklaan seassa on harvakseltaan kuivattua hedelmää, joka ei erikoisesti pomppaa maussa esiin. Kokonaisuutena erittäin tasapainoinen ja maukas suklaa, josta en keksi palasten järeyttä lukuunottamatta mitään negatiivista sanottavaa. Referenssitasoa.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani