Laatusuklaa

KULTASUKLAA Suklaalevyraadissa

Kultasuklaa rocky road
Tuotteen Kultasuklaa rocky road valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,57 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Kultasuklaa -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut).
 

Jenni V 08.11.2017
80g levy nimikkeellä rocky road... Hmm. mistä lähtien tohon komboon on kuulut suolapähkinää ja toffeeta? Tiedän kyllä että eri maissa versioita on erilaisia, mutta tämä on varmaan ihan Iittalan tuotekehittelyä... Eikä valitettavasti niin toimivaa kuin toivoisi. Suola ja maapähkinä on nimittäin niin peittäviä makuja, ettei kivoja vaahtokarkkisattumia juurikaan maista. Toisaalta toffee ja pähkinä oli pilkottu suklaan joukkoon ihan liian huomaamattomaksi, rocky kun ministä viittaa juuri suuriin sattumiin :-) Maitosuklaa on kuitenkin ihan laadukkaan tuntuista, sikäli kun sekään maistuu noiden vahvojen makujen alta. Kolmonen, parannettavaa varsinkin hintaisekseen löytyy paljon.

Kirsi I 10.10.2016
Pieni levy maitosuklaata, jossa mausteena vaahtokarkkeja, suolapähkinää ja toffeeta. Suklaata on reilusti, lisukkeet ovat todellakin mausteena eivätkä, kuten kotitekoisessa rocky roadissa, suklaan liimaamina pääasioina. Palasten alapinnan vaahtokarkit ovat pehmeitä, pähkinäöissä on kunnolla purtavaa, ovat siis sopivan suurina palasina, toffeeta en onnistu erottamaan - ehkä pistävä sokerisuus tulee toffeesta eikä sittenkään suklaasta. Laadukas ja hyvin tehty, tasainen levy - sattumia oli joka palasessa suunnilleen yhtä paljon, mikä on aina positiivinen asia. Kuitenkin voimakas sokerisuus pistä kieleen. Pähkinöitten suolaisuutta en maistanut ollenkaan.

Annamari 23.04.2016
Sokkomaistelu: Rocky Road -henkistä maitosuklaata. Tuoksu on makea ja siinä on aistittavissa pähkinää. Suklaan seassa näkyy olevan pieniä vaahtokarkkeja ja pähkinää, lähinnä siellä täällä. Pähkinä maistuu voimakkaasti ja siinä on pieni suolaisuus, mikä on mieleeni. Vaahtokarkit ovat ainakin maun suhteen melko huomaamattomia. Sattumia saisi vaan olla paljon tiheämmin ja tasaisemmin, mutta toisaalta onhan tämmöinen kotikutoisuuskin hyvästä. Toisaalta jo nyt pähkinät ovat pääosassa maun suhteen, eli siinä mielessä niitä ei kaipaa lisää. Suklaa itsessään on kohtuullista, mutta todella tylsää maitosuklaata.

Jarkko 21.04.2016
Maitosuklaata murrettuna isommasta levystä epämääräisen muotoisiksi paloiksi. Seassa on isoja sattumia ja tunnistan sieltä ainakin kahdenvärisiä vaahtokarkkeja ja pähkinää. Varsin karkkimainen fiilis on tätä syödessä, mutta hyväähän tuo kuitenkin oli. Voisi luulla makeammaksikin tuota. Vaahtokarkit ovat lähinnä koostumuksen puolesta lsänä.

Iikka 21.04.2016
Maitosuklaan sisällä näyttää olevan ehkä paria sorttia sattumia: suolapähkinää ja vaahtokarkkia. Eli kyseessä lienee rocky road -villityksen uusin pyrkyri. Joka tapauksessa kyseessä on suolaisen ja makean täydellinen ristisiitos tai lehtolapsi tai ihan mikä tahansa kumma kielikukkanen. Mutta siis hyvää on! Ahmisin koko levyn, jos vain olisin ahmimiseen sortuvainen!

Hanna P 21.04.2016
Suorastaan kotitekoisen näköista rocky roadia eli maitosuklaan joukossa pähkinää ja vaahtokarkkia. Vaahtokarkit ylimakeita ja pehmeitä ja pähkinä melko mautonta. Joukossa myös rohisevaa kinuskia. Vallan ilokseenhan tätä mussuttaa (ja himokin tulee), vaikka makeus huokuu välillä yli. Jotakin särmää olisi kuitenkin makeuden vastapainoksi kaivannut.

Janne J 20.04.2016
Kivan makea, kepeähkö tuoksu ja kivan näköisiäkin ovat nämä muhkuraiset palasetkin. Muhkurat ovat jotain sitkasta valkoista massaa, kenties tiivistä vaahtokarkkia? Vaalea, melko mitäänsanomaton ja arkinen maitosuklaa ei toisaalta herätä juuri mitään tuntemuksia, mutta kyllä tämä ihan mielenkiintoinen tapaus on noiden lisukkeiden puolesta. Selkeästi enemmän mättö- kuin nautiskelusuklaa, mutta lajissaan hyvä sellainen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani