Laatusuklaa

KULTASUKLAA Suklaalevyraadissa

Kultasuklaa uudet perunat
Tuotteen Kultasuklaa uudet perunat valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,60 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Kultasuklaa -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Irtokonvehdit, Tuotannosta poistuneet, Valkosuklaiset.
 

Salla M 07.07.2011
On uusien perunoiden aika,. Mielenkiintoisen näköinen tuttavuus sekä päältä että halkaistuna. Täytettä voisi kuvata rouhevaksi ja jollakin tavalla aidoksi. Ei mitään ikäviä esanssimakuja.Makeutta on juuri sopivasti minun makunystyröille. Kiva tuttavuus

Tuula 06.07.2011
Hauskan näköinen, joskin pistää epäilyttämään tuoreutta kun keisarina kertoi osan maistelutuotteista olevan kirpparitavaraa....Persoonallinen, lystikäs ideatuoda suklaata tarjolle. Halkaisu osoittaa että vaalean kerroksen alla on tumma rantu ja varsinainen criprimääinen sisus. Harmi kyllä nämä maut eivät kuitenkaan erotu riittävästi

Kaisa 06.07.2011
Kävin Kultasuklaan tehtaalla kesäretkellä ja kauppias antoi ystävällisesti uudet perunat Hämeen neidoille maisteltavaksi. Idea on hauska ja sopii mainiosti esim juhlatilanteisiin,. Täytteen sisin, joku murusilla maustettu moussee on mielestäni konvehdin paras osuus. Se tasaa sekä minua häiritsevää rasvan makua että pinnan makeutta. Tumma väliin jäävä kerros ei erotu, vaikka yritän sitä rapsutella omaksi mauksi. Ei siis ihan minun juttu, mutta kiva idea juuri tilanteisiin, jossa keskustellaan makuelämyksistä

Susanna K 07.05.2007
Valkosuklaapottuja hmm... ulkonäöllisesti aikas perunan näköisiä mikä ihan hauska idea. Päällinen on valkosuklaata, seuraava kerros hieman tummempaa suklaata ja sisin osa maitosuklaatryffeliä. Kokonaisuutena kaikki kolme toimii hyvin yhteen. kaikki maut tulee omana esille mutta silti yhdessä. Suklaa on sopivan makea ja kaakaopitoinen. Uskon että näistä perunoista pitää koko perhe :) Ihania palleroita, nam !!

Jarkko 06.05.2007
Jos nämä eivät olisi päätyistä liian kantikkaita, niin uskoisin ihan täysillä että edessäni on uusia perunoita. Pintakuvio on uuden perunan näköistä vaikka kuinka läheltä katsoisi.

Valmistajan mukaan sisältö potuissa on pähkinäkrokanttia. Läpileikkaus kertoo että ulkokerros on valkosuklaata, jonka jälkeen sisällepäin mentäessä tulee tumman oloinen suklaakerros ja sitten loput, eli suurin osa on varsinaista täytettä. Se tuntuisi koostuvan joltakin tryffelinomaiselta, jossa on joukossa runsaahkosti rouheita.

Nämä on ehdottomasti hyviä ja huumori- ja uutuusarvo on sanoinkuvaamattoman loistava. Omaan makuuni tämän ei kuitenkaan ole ihan napakymppi, sillä jokin tässä tekee mausta hieman liian tumman oloisen. Ehkä jos tuo tumma suklaakerros puuttuisi ja tryffelimäinen täyte olisikin jotain vaaleampaa. Noniin, nyt loppuu parjaaminen. Näihin tulee jonkinlainen himo kun näitä popsii. Raskisipa näitä ostaa suuremman määrän ja huijata sukulaisia "kauden ensimmäisillä kotimaisilla uusilla perunoilla" :-)
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani