Laatusuklaa

KULTASUKLAA Suklaalevyraadissa

Murtolan Hamppufarmin hamppusuklaa maitosuklaa
Tuotteen Murtolan Hamppufarmin hamppusuklaa maitosuklaa valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Kultasuklaa -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut).
 

Jenni V 07.06.2019
80g maitosuklaalevy muistutti palatyyliltään niin paljon Kultasuklaan levyjä, etten yllättynyt että isoimman palan pinnassa luki Kultasuklaa. Eli Murtolan Hamppufarmi on vain valmistuttaja, joka on vissiin tuottanut suklaaseen runsaalla kädellä upotetun hamppurouheen (taisi olla peräti 20%). Suklaa on maistuvaa, erittäin sileää, ja rousketta piisaa hampun osalta aivan tarpeeksi. Hamppu on kyllä yllättävän mautonta, ja rakenteesta tulee mieleen popcorn jota ei ole poksautettu ihan tarpeeksi. Ei nyt maailman herkullisinta, mutta mukavaa rouskutettavaa. Kolmonen.

Annamari 25.01.2017
Vihertäviä rouheita sisältävää maitosuklaata, joka tuoksuu vain hennosti. Rouskuu syödessä. Itse suklaa on makeahkoa ja tylsän makuista. Suklaa sulaa hamppurouheen ympäriltä. Hampun rakenne on hauskan rouskuteltava, mutta muuten aika turha tuote.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani