Laatusuklaa

KULTASUKLAA Suklaalevyraadissa

Kultasuklaa kaakaopapu maitosuklaa
Tuotteen Kultasuklaa kaakaopapu maitosuklaa valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,13 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Kultasuklaa -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Tuotannosta poistuneet.
 

Anja 19.08.2007
Paksuhko, pehmeä, pienenpieniä paloja jotakin, toivottavasti pähkinää. Rasvainen.

Tytti 24.07.2007
Paksuhko pala, tuoksuu vähän bitterille, jotain rapisevaa on laitettu joukkoon. Kitkerä jälkimaku.

Janne J 19.06.2007
Pehmoista, vaaleaa, makeahkoa, hyvää! Hampaissa rahisee jotain pieniä "hiekanjyviä", mikä ei kuitenkaan häiritse. Ehdottomasti keskivertoa parempaa maitosuklaata. Jälkimaku on neutraalin miellyttävä.

Sanna K 18.06.2007
Hyvää maitosuklaata, jonka seassa joitain pieniä rapeita paloja. Mausta ei oikein saa selvää mutta kokonaisuus on silti herkullinen.

Satu 18.06.2007
Maitosuklaata, jonka muuten tasaisen ja tylsähkön koostumuksen seassa on pieniä raksuvia palasia. Noiden palasten maku jää tarkemmankin hampaidenvälissäraksuttelun ja imuttelun jälkeen vaisuksi ja sitä myöten epäselväksi. Lievä poltto viittaisi johonkin chiliin, mutta tiedä sitten.

Antti H 18.06.2007
Täyteläisen makuista suklaata, seassa jotakin raksuvia palasia. Palasten makua ei saa oikein selville, mikä johtuu osin niitten pienestä koosta.

Jarkko 18.06.2007
Pehmeää maitosuklaata, jonka seassa rouskuu jokin. Rouskeet eivät onneksi ole liian kovia, enkä välttämättä tietäisi mitä ne ovat, jos en olisi nähnyt pakkausta. Suklaa sinällään on hyvää, muruset jotenkin mitäänsanomattomia, mutta eivätpähän ainakaan heikennä kokonaisuutta.

Susanna K 18.06.2007
Rouskuva suklaa, ilmeisesti jotakin keksiä mukana. Makeutta on ihan tarpeeksi. Tavallisen makuinen maitosuklaa, ei mitään uutta yllätystä.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani