Fazer

KULTASUKLAA Suklaalevyraadissa

Kultasuklaa maitosuklaa kaakaopapu
Tuotteen Kultasuklaa maitosuklaa kaakaopapu valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,13 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Kultasuklaa -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Tuotannosta poistuneet.
 

Anja 19.08.2007 (Jäsenprofiili)
Paksuhko, pehmeä, pienenpieniä paloja jotakin, toivottavasti pähkinää. Rasvainen.

Tytti 24.07.2007 (Jäsenprofiili)
Paksuhko pala, tuoksuu vähän bitterille, jotain rapisevaa on laitettu joukkoon. Kitkerä jälkimaku.

Janne J 19.06.2007 (Jäsenprofiili)
Pehmoista, vaaleaa, makeahkoa, hyvää! Hampaissa rahisee jotain pieniä "hiekanjyviä", mikä ei kuitenkaan häiritse. Ehdottomasti keskivertoa parempaa maitosuklaata. Jälkimaku on neutraalin miellyttävä.

Sanna K 18.06.2007 (Jäsenprofiili)
Hyvää maitosuklaata, jonka seassa joitain pieniä rapeita paloja. Mausta ei oikein saa selvää mutta kokonaisuus on silti herkullinen.

Satu 18.06.2007 (Jäsenprofiili)
Maitosuklaata, jonka muuten tasaisen ja tylsähkön koostumuksen seassa on pieniä raksuvia palasia. Noiden palasten maku jää tarkemmankin hampaidenvälissäraksuttelun ja imuttelun jälkeen vaisuksi ja sitä myöten epäselväksi. Lievä poltto viittaisi johonkin chiliin, mutta tiedä sitten.

Antti H 18.06.2007 (Jäsenprofiili)
Täyteläisen makuista suklaata, seassa jotakin raksuvia palasia. Palasten makua ei saa oikein selville, mikä johtuu osin niitten pienestä koosta.

Jarkko Karhunen 18.06.2007 (Jäsenprofiili)
Pehmeää maitosuklaata, jonka seassa rouskuu jokin. Rouskeet eivät onneksi ole liian kovia, enkä välttämättä tietäisi mitä ne ovat, jos en olisi nähnyt pakkausta. Suklaa sinällään on hyvää, muruset jotenkin mitäänsanomattomia, mutta eivätpähän ainakaan heikennä kokonaisuutta.

Susanna K 18.06.2007 (Jäsenprofiili)
Rouskuva suklaa, ilmeisesti jotakin keksiä mukana. Makeutta on ihan tarpeeksi. Tavallisen makuinen maitosuklaa, ei mitään uutta yllätystä.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet