Fazer

KULTASUKLAA Suklaalevyraadissa

Kultasuklaa tumma suklaa appelsiini 54%
Tuotteen Kultasuklaa tumma suklaa appelsiini 54% valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,20 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Kultasuklaa -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 40-64%, Laktoosittomat, Levyt (lisukkeelliset & maustetut).
 

Tytti 13.12.2007 (Jäsenprofiili)
Ihanan pirtsakka tuoksu, tummaa suklaata ja sisällä on jännässä muodossa pehmeää appelsiiniä, ihankuin olisi laitettu jaffakeksin paloja sisään. Suklaa on kovaa ja katkeaa napsahtaen. Maistuu herkullisesti tummalle suklaalle ja appelsiinin maku viipyy pitkään.

Minna Hi 11.12.2007 (Jäsenprofiili)
Tumma paksu pala, nähtävissä kuivattuja appelsiinin paloja. Tuoksuu appelsiinimarmeladille. Suklaa on kovaa, vähän hankala purra paksuuden takia. Maku on hyvin miedon appelsiininen. Appelsiininpaloja on vain muutama/ pala, joten appelsiinin maku on voimakkain niissä suupaloissa, joihin appelsiinia osuu. Tumma suklaa on juuri sopivaa, ei liian makeaa eikä kitkerää. Tätä voisi syödä lisääkin.

Elina 08.12.2007 (Jäsenprofiili)
Oi missä on appelsiinin maku?? Yksi lemppareistani on tummansuklaan ja appelsiinin kombinaatio, mutta tämä oli pettymys! Tässä tuli esille joku maku, mutta mikä se oli? Lohkeilevaa suklata, joka sinänsä ihan hyvä, mutta palakoko tuntuu liian isolta.

Anja 08.12.2007 (Jäsenprofiili)
Iso pala kovaa tummaa suklaata. Hieno appelsinin tuoksu. Suklaassa appelsiininkuoren paloja. Makuyhdistelmä on hieno eikä suklaa appelsiinipalojen ansiosta tunnu niin rasvaiselta.

Antti K 08.12.2007 (Jäsenprofiili)
Tumma suklaa ei maistu niin voimakkaalta kun voisi kuvitella. Maku on lempeä ja hento ainakin alkuun, loppua kohdenkaan maku ei paljoa voimistu mutta jälkimaku on kaakaoinen, appelsiiniä tuskin maistoi tai semmonen marmelaadin maku sivusi suutani.

Janne J 08.12.2007 (Jäsenprofiili)
Erittäin hyvä tuoksu. Kovaa. Ensivaikutelmana suussa käväisee hienoinen appelsiinimarmeladimainen tunkkaisuus, minkä jälkeen seuraa laadukas tumma suklaa ja yllättävän vähäisessä määrin itse appelsiini. Appelsiini onkin nyt ilmeisesti kuivattuina palasina suklaan joukossa eikä niinkään aromina itse suklaassa. Tämä tekee tuotteesta selvästi erilaisin muihin maistamiini appelsiinisuklaisiin verrattuna, mutta ihan genren kärkiryhmään ei näillä eväillä ole kuitenkaan asiaa.

Antti M 08.12.2007 (Jäsenprofiili)
Suklaa on tuttua hyvää tummaa mutta appelsiinin tuoksusta sekä ensipuraisusta tulee mieleen purukumi jostain syystä. Toivoin ja odotin ihan hyvää yhdistelmää mutta tämä oli paha pettymys tuon appelsiinin vuoksi. Kuivatut hedelmät eivät muutenkaan oikein sovi makuuni.

Elise P 08.12.2007 (Jäsenprofiili)
Suklaa-appelsiiniyhdistelmä on aina ollut se, josta olen vähiten pitänyt. Tuoksu on houkutteleva, raikas. Tumma suklaa toimii yllättävän hyvin appelsiinin kanssa. Silti appelsiinin "kovuus" häiritsee, vaikka maku onkin hyvä. Loistava herkkupala esim. kahvin kanssa. Tästä kannattaisi kehittää konvehti.

Susanna K 03.08.2007 (Jäsenprofiili)
Tummaa suklaata jonka seassa kuivattua appelsiinia. Mukavan makuinen suklaa jossa onneksi ei maistu kitkeryys vaan pienoinen makeus sovitettuna appelsiinin paloihin. Appelsiinin maku jää odotettua vaisummaksi mutta ehkä se on tarkoitettu niin että molemmat maut maistuvat hillitysti mutta silti täyteläisesti. Positiivisen hyvä suklaa.

Jarkko Karhunen 02.08.2007 (Jäsenprofiili)
Suklaan tuoksu on suorastaan huumaava. Tuoksussa on selvästi tummaa suklaata ja sitrushedelmää ja lisäksi jokin pieni vivahde jotain, joka jälleen kerran jää tunnistamatta. Lohkaisen hampaillani suuresta palasesta pienemmän palan sulamaan kieleni ja kitalakeni väliin. Aluksi maistuu keskivahva suklaa pienellä appelsiinivivahteella, ehkä jopa appelsinimarmeladimainen vivahde. Sitten vastaan tulee ensimmäinen appelsiinin(kuoren?)palanen, ja apelsiiniin osuus mausta voimistuu. Puraisen loput palasesta murskaksi ja suun täyttää todella miellyttävä maku! Kaakaoprosentiksi ilmoitetaan "vähintään 54". Se tuntuu olevan juuri sopiva prosentti tälle yhdistelmälle. Appelsiinipalasten koostumus voi joillekin olla suurin miinus, mutta toisaalta sen voi ajatella myös suurena plussana, jos nimittäin sattuu pitämään tavasta, jolla esimerkiksi kookoshiutaleet (muissa tuotteissa) jäävät suuhun pyörimään pitkäksikin aikaa. Tässä tuotteessa voidaan todellakin puhua positiivisesta yllätyksestä. Odotin ennakkoon ihan erilaista makuyhdistelmää.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet