Laatusuklaa

KULTASUKLAA Suklaalevyraadissa

Kultasuklaa riisi valkosuklaa
Tuotteen Kultasuklaa riisi valkosuklaa valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 4,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Kultasuklaa -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Riisisuklaat, Tuotannosta poistuneet, Valkosuklaiset.
 

Jarkko 23.07.2007
Kultasuklaan valkosuklaa on muutamaankin otteeseen tullut testattua erilaisilla marjoilla maistettuna: Ne ovat yleensä toimineet hyvin yhteen, mutta miten käy, kun valkosuklaan kaveriksi laitetaan yleensä mauttoman makuinen riisimuro? No siinä käy kuten arvata saattaa: Valkosuklaa on ihan hyvän makuista yksinään, mutta riisimurot tekevät mauttomuudellaan kokonaisuudesta hieman tunkahtavan oloisen. Imeskely kannattaa unohtaa ja antaa vain hampaiden ja leukaperien tehdä kaiken työn, niin tästä saa kaiken potentiaalin irti. Maitosuklaan kanssa riisimurot toimivat selvästi paremmin.

Susanna K 23.07.2007
Kultasuklaan erittäin muheva valkosuklaa jossa seassa riisimuron paloja. Suklaa taattua Kultasuklaata jossa myös oikea määrä makeutta ja rasvaisuutta. Riisimurot sopivan rouskuvia ja helposti sulautuvat suklaaseen antaen maksimaalisen nautinnon syöjälle. Oi, että ihanaa suklaata!
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani