Laatusuklaa

KULTASUKLAA Suklaalevyraadissa

Kultasuklaa omena-kaneli valkosuklaa
Tuotteen Kultasuklaa omena-kaneli valkosuklaa valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,05 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Kultasuklaa -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Valkosuklaiset.
 

Nina M 07.04.2011
Valkosuklaa, jossa jotain tummia möykkyjä. Tuoksustakaan ei saa oikein otetta... se on lähinnä outo. Makukin on lähinnä omenasaippuan makuinen.

Anne M 07.04.2011
Tuoksu maitoinen aavistuksen kanelinen. Palakoko suuhun sopiva perus pala. Maku makea hedelmäinen aavistuksen kanelinen valkosuklaa.

Aki 26.03.2011
Omena ja kaneli antoivat mukavan säväyksen tälle valkosuklaalle. Valkosuklaista jää usein hieman keinotekoinen jälkimaku, tämäkään ei tehnyt ei tehnyt poikkeusta.

Mira 07.03.2011
Hyvä makuyhdistelmä ja näyttää hyvältä. Mutta karvas jälkimaku. Maku tulee vasta loppuvaiheessa.

Tapani P 06.03.2011
Valkosuklaan tuoksu tuo mieleen pölyisen kirjan. Sisällä joitakin narskuvia kikkareita. En ole maistanut pölyistä kirjaa, mutta voin kuvitella tämän "suklaan" olevan lähellä sellaista. Kikkareiden jälkimaku ei riitä pelastamaan tätä katastrofia.

Erja 05.03.2011
Ensituoksu toi mieleen "teollisen", eikä houkutellut. Valkosuklaa, jossa palat paksuja ja sisällä olevat "möykyt" isoja. Suklaa maistui vahvasti kanelille ja sisällä olevat "möykyt" paljastuivat erittäin rapealle ja hyvänmakuiselle omenalle. Omenanpalat olivat parasta tässä suklaassa; niitä kun saisi maitosuklaaseen!

Miriam 02.10.2008
Miellyttävä tuoksu. Miellyttävä ulkokuori. Erittäin hyvänmakuista aluksi. Kesken imeskelyn suklaasta löytyy kovia kikkareita. Kuivia, ei oikein minkään makuisia. Suklaa sinänsä laadukasta ja hyvää, pisteet putoavat kovasta ja sitkeästä täytteestä.

Milla 14.04.2008
Miellyttävä valkosuklaan tuoksu, jossa hiukan ehkä kookosta. Suklaa tuntuu korkealaatuiselta. Valkosuklaalle ominainen makeus puskee läpi, enkä ensipuraisulla löydä tästä omenaa. Se tulee mukaan vasta kun kohdalle osuu ilmeisesti kuivatun omenan pala, höystettynä jollain krispillä, minkä olisi voinut mielestäni jättää kokonaan pois. Kanelia olisi voinut olla enemmänkin, nyt se tuntuu vain lupauksena jostain suuremmasta taustalla. Valkosuklaaksi oikein hyvä, melkein jopa neljän pisteen arvoinen, muttei ihan kuitenkaan.

Saila 21.02.2008
Omenanpalasissa ei ole todellakaan säästelty! Omenaa on runsaasti ja se on rouskuvaksi asti kuivattua. Ihan hyvää, muistuttaa uuniomenoita maultaan, harmi vaan että en ihmeemmin uuniomenoista välitä... Tuskin tulee syötyä toista palaa.

Tytti 12.09.2007
Valkoinen suklaa, joka tuoksuu saippualle ja karvasmantelille. Maku: pitkä jälkimaku, mausteinen, rapeaa ja jotain ehkä pähkinää mukana. Erikoinen.

Anja 02.09.2007
Paksu valkosuklaa "muruilla". Omenaa ja kanelia? Hyvää!

Antti M 02.09.2007
Tuoksuvaa valkosuklaata. Sisällä jotain osin rapeaa krispimäistä ja osin puolukkaista kenties. Onneksi suklaa ei ole ällömakeaa; muuten jäisi kyllä syömättä. Yksi isohko palanen on riittävästi. Kaksi pistettä valkosuklaasta on jo hyvä saavutus omissa kirjoissani.

Minna Hi 02.09.2007
Valkoisessa suklaassa näkyy ruskeita vaniljapilkkuja (?) ja suklaan pohjassa isoja ulkonevia hedelmäpaloja. Suklaa tuoksuu hedelmäiseltä. Kuivatut hedelmäpalaset rapisevat suussa kivasti. Suklaa hyvin miedon maukuinen, makeus tulee hedelmäpaloista.

Antti K 30.08.2007
Loistavan makuinen valkosuklaa-omena ja oisko kaneli? Aivan suussasulava ja ovelanmakuinen. Omena on tullut nykyään yhdeksi suosikikseni joka muodossa paitsi paljaaltaan.

Jarkko 30.08.2007
Mieto valkosuklaa, joka maistuu omenalle ja kanellille, ihan kuten pakkauksessakin lukee. Maku on raikas, mutta toisaalta rauhoittava jollain tavalla. Mietoa tämä tosiaankin on, mutta kuitenkin maittava. Sellainen, jota saattaa syödä suuremmankin erän kerralla. Omena maistuu selkeästi omenalle ja uuniomenan maku tulee väkisinkin mieleen.

Satu 30.08.2007
Kultasuklaan valkosuklaata, jossa jotain sellaista noh sellaista kyllähän te tiiättä jotain hedelmää tai jotain. Kuivattua hedelmää. Tai jotain. Siis oikeasti ei mitään käsitystä. Tämä voi olla yhtä hyvin taatelia tai papayaa tai jotain. Ei pahaa, mutta väkisinkin jää pisteet vähemmäksi, kun makua ei tunnista millään. Kertokaa...!

Antti H 30.08.2007
Omenaista ja kanelista valkosuklaata. Omena on kuivaa ja tarttuu hampaisiin, mutta muuten hyvä joulusuklaa.

Susanna K 30.08.2007
Valkosuklaan, kanelin ja omenapalojen sekoitus. Uutuusmaku joka silti niin tuttu, taivaallinen ja turvallinen. Maut sopivat keskenään mutta omenapalaset voisivat ehkä olla hivenen pienemmässä muodossa.

Janne J 30.08.2007
Valkoisen suklaan joukossa on jotain, jota paremmin tuotetta tuntematta veikkaan uuniomenaksi. Omenoita on joukossa juuri sopivasti valkosuklaan piristeeksi. Kaikenkaikkiaan tasapainoista, vailla suuria puutteita. Erityisen hyvää jos pitää omenoista ja valkoisesta suklaasta :)
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani