Laatusuklaa

KULTASUKLAA Suklaalevyraadissa

Kultasuklaa omena-kaneli valkosuklaa
Tuotteen Kultasuklaa omena-kaneli valkosuklaa valmistusmaa on Suomi. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 4,29 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Kultasuklaa -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Valkosuklaiset.
 

Chi 23.10.2009 : Todella herkullinen uutuus! Omena-kaneli ei ole yhdistelmänä lempparini mutta tässä se toimii; maku on samaan aikaan miellyttävän makea ja kanelikin maistuu. Itse suklaa on samettista, lähes maitomaista- Kultasuklaa osaa valkosuklaan teostamisen! Mieheni veti levyn kerralla (minä sain peräti yhden palan) ja vaati että kannamme kotiin kaupan loput levyt :D.

Sindy 25.09.2009 : En pidä valkosuklaasta, mutta tämä oli tajuttoman hyvää. Suklaa on hyvänmakuista, ei liian imelää ja kaneli ja omena maistuu selvästi/voimakkaasti. Nam.

Sindy 17.07.2009 : Valkosuklaasta en pidä, mutta tämä on ihanaa... Juuri sopivasti maistuu kaneli ja omena. Meinasi mennä koko levy kerralla. =)

lizah 14.04.2008 : Perus kultasuklaan valkosuklaata(ei kuulu lemppareihini) jossa maistuu mukavasti kaneli ja kuivatut omenanpalat jotka narskuvat kivasti hampaissa.Aika makeaa kun söi puoli levyä kerralla,mutta kohtuu annoksina aika namia jos tykkääomena-kaneli yhdistelmästä.

Bobby 06.09.2007 : Aivan ihanaa! Herkullista valkoista suklaata ja kanelisi omenapaloja... Mm, oikeasti tämän jälkeen oli ihan sanaton olo, niin hyvää oli.

Artsi 02.09.2007 : Tosi mahtavaa! Suosittelen

MooRe47 01.09.2007 : Joo hyvää on, suklaata vaan meneekin mulla liikaa.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani