Laatusuklaa

KULTASUKLAA Suklaalevyraadissa

Kultasuklaa entis sirkka-salmiakkisuklaa
Tuotteen Kultasuklaa entis sirkka-salmiakkisuklaa valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Kultasuklaa -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Lakritsi & salmiakki, Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt.
 

Jarkko 19.04.2019
Ruskeita papanoita. Näytää siltä kun olisi salmiakkijauhetta pinnalla, mutta en sellaista maista. Sisus on puolipehmeän rouskuvaa mitälie. Vaikea tuote, kun ei mistään mausta saa kiinni. En osaa sanoa söinkö juuri vanhentuneita suklaarusinoita, pliisuja salmiakkimuroja vaiko kuivattua jäniksenpaskaa... ja kun minulle selviää mitä olin syönyt, olisin melkein toivonutkin olevan jotakin edellämainituista.

Annamari 05.03.2019
Papanoita, joissa kiva koostumus, mutta ei selkeästi mitään sisällä. Rouskuvat ihan kivasti. Ehkä joku mieto salmiakkinen vivahde, mutta en saa selville, mitä rouskeet ovat. Ehkä nämä on jotain sirkkoja sitten. Lopussa vähän kuin heinän paloja jää suuhun. Makukokemuksena lopulta tylsä ja ei voimakkaita tunteita herättävä.

Iikka 28.02.2019
Palleroita. Tiedän mitä ne sisältävät, ja olen ehkä pettynyt tai hämmästynyt etteivät sirkkasattumat maistu oikeastaan ollenkaan. Tuovat vain mukavan rapean koostumuksen. Lakritsi maistuu kyllä hyvälle. Vaikka itse kaakao on vähän sivuosassa, on tuote vallan mainio. Söisin uudemman kerran.

Hanna P 25.02.2019
Makean tuoksuisia tummasuklaamöykkyjä. Joku outo multaisuus, mutta myös kirpeys tuoksussa ja maussa on. Varsinkin kirpakkuudesta ja rouskeesta pidän ja pallerot ovatkin varsin addiktiivisia syötäviä. Mutta mikäs tässä, mukavia rouskuteltaviahan nämä. Kiva salmiakkisuus myös jälkimaussa.

Janne J 25.02.2019
Hieman salmiakkinen tuoksu. Salmiakkia on maussakin, mutta ei onneksi lainkaan liikaa. Rahisee kivasti hampaissa, vaikka suutuntuma on sitten vastaavasti aika rakeinen tai jopa kuivatun ja silputun heinän oloinen. Makeutta on sopivasti. Suklaasta itsestään on kuitenkin hankala saada kiinni, koska se tuntuu peittyvän muiden makujen alle. Ihan mielellään
näitä söi, mutta en välttämättä ryntäisi heti ostamaan lisää.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani