Laatusuklaa

KULTASUKLAA Suklaalevyraadissa

Kultasuklaa konvehti tumma villiruusu (mansikka-kerma)
Tuotteen Kultasuklaa konvehti tumma villiruusu (mansikka-kerma) valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Kultasuklaa -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Irtokonvehdit, Tuotannosta poistuneet.
 

Jarkko 12.10.2007
Valkosuklainen villiruusu mansikkakermatäytteellä oli mitä mainioin konvehti. Käsiini joutui (tai pääsi) nyt tummasuklaisen kuoren omaava versio ruususta. Tumma suklaa antaa konvehdille luonnollisesti sen oman kaakaon makunsa ja harmillisesti se tekee sen niin voimakkaasti, että herkullinen täyte jää täysin taka-alalle. Täyte antaa kokonaisuudelle hetken aikaa sellaisen pienen vivahteen "mietoutta" mutta ei missään nimessä pääse riittävästi esille. Tumma suklaa sinänsä ei ole millään tavalla kitkerää tai epähyvää, mutta käsitykseni konvehdista on sellainen, että kuoren lisäksi täyttteenkin pitäisi päästä esille ja tässä niin vaan ei käy.

Susanna K 12.10.2007
Tumman suklaan tuoksu ja päällinen hieman muovimainen ja kova. Täyte sen sijaan ihanan hedelmäinen ja raikas.Valitettavasti päällinen ja täyte ei pelaa yhteen millään lailla, jonkinlainen epäharmonia niissä on. Täytteeseen sopisi ehdottomasti toisenlainen/-makuinen tumma suklaa. Annan kuitenkin hyvästä täytteestä kaks pistettä.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani