Laatusuklaa

KULTASUKLAA Suklaalevyraadissa

Kultasuklaa konvehti vaniljasydän
Tuotteen Kultasuklaa konvehti vaniljasydän valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,36 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Kultasuklaa -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Irtokonvehdit.
 

Sanna K 15.12.2007
Pehmeää vaaleaa kreemitäytettä maitosuklaan sisällä. Makea mutta silti niin herkullinen. Tai ehkä juuri siksi niin herkullinen. Jotenkin ei toimi yhdistelmänä ihan täydellisesti mutta periaatteessa ei mitään vikaa.

Antti K 08.12.2007
Sydämenmuotoinen pala, hienoa! Maku on aluksi taivaallinen mutta menee överiksi loppua kohden, pehmeä sisus on jotain sitä ittiään mutta kummiskin liian makeaa.

Antti M 08.12.2007
Sydämen muotoinen konvehti, jossa sisällä valkoista vaniljaista töhkää. Hieman toffeinen jälkimaku, joka ei ole oikein mieleeni. Kyllä tämä menisi jossain rasiassa kelpo keskivertokonvehtina mutta en jäisi kaipaamaan omasta puolestani.

Anja 08.12.2007
Sydämenmuotoinen kaunis konvehti. Makea suklaa, liiankin makea mutta tämän pehmeän toffeetäytteen kanssa aivan ihana.

Satu 08.12.2007
Maitosuklaapäällysteinen konvehti, jossa sisällä vaaleaa ehkä maidosta tai kermasta jatkojalostettua kiinteän vaahtomaista täytettä. Yhdistelmä jää hieman valjuksi eli kaipaisi joko enemmän ytyä suklaaseen tai sitten kunnolla makeutta täytteeseen.

Minna Hi 08.12.2007
Konvehti tuoksuu vastenmieliseltä. Onko tätä pakko maistaa? Malli on kiva sydämenmuotoinen. Konvehdin sisällä valkoista pehmeää täytettä. Ensi ajatus oli "kauheaa", mutta se voi johtua tuoksusta. Itse asiassa täyte on hyvin mietoa ja lähes mautonta. Täyte maistuu aavistuksen happamalta maidolta. Maitosuklaa oli ihan hyvää.

Elise P 08.12.2007
Kaunis, houkuttelevan näköinen konvehti. Miellyttävä, pehmeä vaniljaan vivahtava makuelämys. Makea.

Janne J 08.12.2007
Paksuhkon maitosuklaakuoren sisällällä on valkoinen löllösisus. En erityisemmin pidä tämän sorttisista konvehdeista, mutta kyllä tämä oli kelvollinen suoritus tällä saralla. Suklaa oli siis ihan asiallista ja täytekin sopi hyvin yhteen sen kanssa. Jälkimaku myös ihan ok.

Antti H 08.12.2007
Pandan maitosuklaan makuista suklaata. Sisällä miedohkoa toffee-täytettä. Toimiva kokonaisuus, jota voisi syödä enemmänkin.

Jarkko 12.10.2007
Maitosuklaisen kuoren sisällä on paksua vaniljakreemityyppistä täytettä, jossa vaniljan maku on miedohko, eli se ei missään nimessä ammu yli. Maitosuklaa on hyvää ja tuttua muista Kultasuklaan tuotteista. Yhdessä nämä kaksi "ainesta" luovat kokonaisuuden, joka on hyvä, mutta en oikein keksi mitään ylistyssanoja siitä. En keksi mitään pahaakaan sanottavaa, mutta harmittaa että "se jokin" jäi vielä puuttumaan.

Susanna K 12.10.2007
Paksu maitosuklaapäällysteinen suklaakonvehti jonka sisällä on vaniljakreemitäyte. Maitosuklaan maku todella pehmeä ja sopivan makea kuin myös itse täyte, ehkä hieman vaniljamaisempi saisi olla vielä mutta muuten erittäin hyvin onnistunut konvehti.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani