Laatusuklaa

KULTASUKLAA Suklaalevyraadissa

Kultasuklaa konvehti tumma minttu
Tuotteen Kultasuklaa konvehti tumma minttu valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 1,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Kultasuklaa -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Irtokonvehdit.
 

Jarkko 12.10.2007
Rehellisyyden nimissä minun on alkuun sanottava, että ennakkoasetelmat ovat tämän konvehdin osalta huonoimmat mahdolliset : tumma suklaa & minttu ja minä, jonka mielestä tuo yhdistelmä ei toimi missään ja on yhdistelmänä niin kliseemäinen, että nostaisin hattua sellaiselle valmistajalle, joka uskaltaisi jättää valmistamatta tuotteen noista aineksista.

Tämän paatoksen jälkeen rauhoitun ja otan konvehdin pieneen sievään kätöseeni. Nuuhkaisu kertoo, että mintun haju ei puske läpi. Moraalinen pieni plussa siitä. Puraisu vaan, ja kaikki moraaliset plussat ovat tipotiessään. Tämä nyt on just sitä mistä paasasin tuossa alussa. Täyte on paksuhkoa ja kreemimäistä valkoista tavaraa. Minttutummasuklaan ystävät varmaan hyppisivät nyt riemuissaan ja laulaisivat ylistyslauluja, mutta minä olen pettynyt. Tummasuklaaminttujen keskuudessa tässä ei ole mitään erikoista vikaa muihin nähden, mutta kun yhdistelmä ei toimi niin se ei toimi.

Susanna K 12.10.2007
Mintunmakuinen konvehti jonka suklaapäällinen ihan mauton. Suklaan makua ei saa millään irti onko se maitosuklainen tai hieman tummempi ja sen ominainen maku ei irtoa, ainoa minkä maistaa tässä konvehdissa on raikas minttu joka on ihan perushyvän makuinen. Tähän konvehtiin voisi kokeilla jotain täyteläisempää maitosuklaata tai tummaa koska tämä maku ei toimi.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani