Laatusuklaa

KULTASUKLAA Suklaalevyraadissa

Kultasuklaa kirsikka tummasuklaa 54%
Tuotteen Kultasuklaa kirsikka tummasuklaa 54% valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,75 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Kultasuklaa -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 40-64%, Laktoosittomat, Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Tuotannosta poistuneet.
 

Antti M 17.12.2007
En ole mikään kirsikan ystävä, joten paketin avaaminen jo hieman epäilyttää. Tuoksu on kuitenkin vielä ihan miellyttävä ja tumma Kultasuklaa on hyväksi havaittu jo aiemmin.

Puraistessa isosta kovasta palasta osan, huomaan vain punaisia palasia ja jonkinlaisen raikkaan sivumaun - ei tätä ihan heti kirsikaksi arvaisi. Tämä siis menettelee ihan hyvin tummana suklaana sellaisenaan mutta ei siis sen kummemmin kannata odottaa elämyksiä tämän osalta.

Anja 28.11.2007
Mielenkiintoinen tuoksu. Tumma kova suklaa jossa sisällä punaisia hapahkoja muruja. Kiva yhdistelmä.

Jarkko 25.10.2007
Tummassa suklaassa on punaisia palasia, jotka rouskuvat eri äänellä kuin suklaa, mutta makua en saa niistä irti. En tunnistaisi kirsikaksi, jos en tietäisi. Periaatteessa tuntuu siis ihan vaan tummalta ja rouskuvalta suklaalta. Harmi, että marjasta ei irtoa makua vaikka mitä tekisi. Tumma suklaa on mukiinmenevää, ei kitkerää tai karvasta, mutta omaan makuuni ainakin tässä hieman liian kaakaonvahvuinen.

Sanna K 25.10.2007
Todella tummaa ja kovaa suklaata, joka maistuu melkein pelkälle kaakaolle. Sisällä kuivattuja pieniä marjanpaloja, jotka antavat ainoan makeuden tälle suklaalle. Palat voisivat olla ohuempia tai suklaa pehmeämpää, vaatii liikaa voimaa purra kahtia.

Janne J 25.10.2007
Tummaa kirsikkasuklaata. Suklaa on sinänsä melko asiallisen oloista, mutta huomio kiinnittyy koko ajan kuivattuun kirsikkaan ja jotenkin se vie ilon tämän suklaan nauttimisesta. Tämä yhdistelmä ei vain toimi optimaalisella tavalla.

Susanna K 25.10.2007
Paksu pala tummaa suklaata jonka seassa jotain kuivattua marjaa. Suklaan kaakaopitoisuus on kohdallaan samoin makeus. Hauska villin makuinen suklaa, hyvä joulusesonkiin. Jos jotain miinusta niin tämä suklaa sopii paremmin pureskeluun kuin imeskelyyn palojen suuruuden vuoksi.

Antti H 25.10.2007
Kovaa tummaa suklaata, jonka seassa on kuivattuja happamia marjan paloja. Marjan maku käväisee suussa, mutta peittyy heti suklaan alle.

Satu 25.10.2007
Tummaa suklaata ja jotain punakkaa marjaa. Olisiko puolukkaa? Tai sitten jotain makeampaa perus-mansikkaa, josta tumma suklaa vain taittaa makeimman terän pois. Iskee, muttei hyvällä tavalla.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani