Leader Vegeway Leader Vegeway

VALIO Suklaalevyraadissa

Valio play maitokaakao
Tuotteen Valio play maitokaakao valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,67 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Valio -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Juomat, kaakaojauheet, kastikkeet, hunajat & geelit, Kaakaopitoisuus korkeintaan 5%, Laktoosittomat.
 

Jenni V 12.01.2014
2,5 desin muovikorkillisessa pahvitötsässä on väriltään laktoositonta maitokaakaota, ykkösmaitoon tehtyä, eli rasvaa on jonkun verran. Sokeria on reilusti ja kaakaota vastaavasti vain 0,8%. Maku onkin hyvin makea, ja todella miedon kaakaoinen. Yleensä rasvattomana maitoni juovana maistan heti läpi juoman rasvan. Kaakaoon se tosin sopii ja tekee juomasta hiukan täyteläisempää. Makeaa perushuttua, kolme pistettä.

Jarkko 10.01.2014
Tämänkin arvion yhteydessä näkyvässä kuvassa purkissa lukee HYLA (kuva vuodelta 2010), mutta tänään ostamassani purkissa lukee laktoositon. Kaakaota on hulppeat 0,8%. Juomassa on miellyttävän paksuhko koostumus, ainakin rasvatonta maitoa yleensä juovaan suussa. Jos kaakaoprosentti oli pieni, niin mieto on kyllä kaakaon makukin. Olisin kaivannut hitusen enemmän suklaan makua. Ostamani 2,5dl purkki on aikuiselle aivan liian pieni, mutta taisinpa nähdä tätä litran purkissakin kylmähyllyssä. En vaan uskaltanut ostaa kun en tiennyt kuinka tämä maistuu. Kyllähän tämä hyvältä maistuu.

Miriam 31.01.2010
Tuoksu esanssinen. Koostumus paksuhkoa. Maku todella makea ja kaakaomainen. Maistuu täysin erilaiselle kuin kotitekoinen kaakao, silti todella hyvää. Vie suklaanhimoa pois, vaikkei aidolle suklaalle sinänsä maistukaan. Ihmeellistä että saatu tällainen koostumus aikaan.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet