Leader Vegeway Leader Vegeway

VALIO Suklaalevyraadissa

Valio kidius maitokaakaojuoma
Tuotteen Valio kidius maitokaakaojuoma valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,67 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Valio -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Juomat, kaakaojauheet, kastikkeet, hunajat & geelit, Tuotannosta poistuneet.
 

Jarkko 10.01.2014
Makeaa ja samettista kaakaojuomaa. Kaakaon makua on sopivasti maitokaakaoksi, eli maistuu varmasti lapsille (ja lastenmielisille). Maussa on kevyesti metallinen sivumaku, josta en pidä. Liekö maku peräisin lisätystä D-vitamiinista tai stabilointiaineesta, en tiedä. Vaikka onkin ihan juotava, jopa hyvä, niin tuo metallisuus tipauttaa arvosanan keskikastiin.

Jenni V 05.01.2014
2 dl trip-mehua muistuttava tölkki kaakaojuomaa. Juoma on iskukuumennettu, joten sen voi säilyttää huoneenlämmössä. Lapsillehan tämä on suunnattu, ja se näkyy myös tuotteen makeudessa ja kaakaon maun mietoudessa (kaakaota on 0,8%). Kuitenkin maku on ihan kiva, mietous ja makeus jotenkin sopivat tuotteen imagoon ja koostumus on hyvä. Kolmen pisteen arvoinen perusjuoma.

Miriam 31.01.2010
Pillipurkissa, helppo avata, mutta väriä ei voi arvioida. Onneksi on läpinäkyvä pilli, josta näkee nesteen olevan ihan normiruskeaa. Koostumus on paksu ja hieman omituinen. Vaniljan maku iskee kaiken yli ja tekee nautinnosta kärsimystä. Kaakonmakua on kyllä hyvin mukana, mutta ei selvää suklaista-tuntua.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet